Šta je novo?

Telenor/Yettel. - rebranding

Stiglo jutros...

Prilozi

• Screenshot_20220301-143003_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20220301-143003_Samsung Internet.jpg
    69.6 KB · Pregleda: 189
Meni niie problem da ih zovem Yettel, ali će sagovornici još dugo da se zbunjuju.

svaka promena je dobra,pa i flurescentna... lepo ukombinovana sa belom pozadinom... kao sto rece neko podseca na psy rave dress code :D

Ja se već navikao da ih zovem Yettel
@Proday Da li ti je ta ponuda 50% u Android aplikaciji ili kad se uloguješ na sajt?
Ni jedan od slučajeva...zoveš korisnički servis i pogađaš se da njima. Ja sam ovde kontaktirao direkt preko foruma pošto ima član iz Telenora (imaš i temu) tako da Mili mogu da zahvalim i ovim putem.

Sad jos i banku da prebace na Yettel. Banka :p

Rucno sam uneo nova podesavanja za Internet i MMS i sve sljaka bez problema sa novim podesavanjima. Jos uvek rade i stara podesavanja naravno.
Naravno to nije promenilo ime mreze... I dalje pise Telenor.

Bio sam ubedjen da je NBS to nesto stopirao i da je ta prodaja bila izdvojena iz ovog proces, da je kupio neko drugi, cinimi se Bugari... Moja greska...

Bugari su hteli da kupe i njihova je translacija stopirana, pa je uleteo PPF

Sta znaci ovo za nas sa 45+ godina?
:))
Imam vipov modem u kom radi telenor postpaid.Kao kucni net,u radnji.
Da diram nesto?
samo rucno kreiras apn kad puknu setovanja danas nije radila prepaid kad uneses yettel huawei b525 u bridge mode zamenjen sw i to je otkljucano.
Dok radi staro ne moras da diras.

Ajde i ovde da pitam, da li je neko uspeo da pristupi portalu preko weba? Moj Telenor link više ne radi.

Već smo pisali da radi,sada sam proverio i radi.Ako ideš na Telenor sajt bićeš preusmeren na Yettel.

Hmm. Meni ne radi.
Prosto me samo prijavi na nalog, ali portala nigde.
Kad idem preko telenor.rs/mojtelenor, unesem broj i lozinku, uvek kaže da je došlo do greške.
Preko yettel.rs/nalog/app
samo dobijem info o nalogu i to je sve.

Yettel-uloguj se-Yettel app-prebacim na logovanje preko mail-a i lozinke.Tako je bilo i kod Telenora.

Jasno. Uradim to, ali opet dobijem samo info o nalogu i koje aplikacije imaju pristup nalogu. Ništa više. AKo svima radi, moraću da vidim zašto meni ne ide.

Direktor Yettela u intervju ne pominje uvođenje novih paketa,usluga,pogodnosti za korisnike osim unapređenog Yettel petka,on im je glavni adut,proizvod koju su osmislili Norvežani dok su upravljali Telenorom.

PPF fond je vlasnik Telenora skoro 4 godine a ne od juče kada je promenjen naziv operatera.

• Like
Reagovanja: uji
Pa i ne baš, koliko se sećam on je krenuo 2018. a Telenor je tada već bio prodat. Jedino što sam primetio kod Yettel-a je da su bolje približili sms uslugu kod Smartić paketa odn. sada mi je jasnije da je ona aktivna u tom smislu da mogu da stižu sve poruke i da se šalju ako je besplan broj, ali pretplatne poruke i slanje sms-a preko pretplate nije moguće.

Plavi petak je lansiran u junu 2018 a PPF je preuzeo Telenor u avgustu 2018,znači Norvežani su krenuli sa tim.

Vrh Dno