Jednostavno duzni su da najave. Izabrao sam ih bas zato sto nisu A1 ili mts. Bas zbog toga i trazim dlaku u jajetu. Ne bih vise na temu, bivseg telenora, od pre prodaje zvanicne, ovog sada, i nadam se ne jos goreg Yettela.Zasto bi bili u obavezi da najave? Verovatno je ogroman proces... Sajt im cesto ne radi poslednjeg dana u mesecu kada dodaju nove promocije... Sve opcije mreze, usluge koje placamo rade. Nemojmo traziti "dlaku u jajetu". Isto je bilo i kada je vip prelazio na a1.
Nemoj da se lazemo, cesto se desavalo dok je bio telenor da zadnji dan u mesecu ne radi aplikacija neko vrema a nikada nisu najavljivali te radove. Tako da ne mora pljuvanje odmah u startu...Nisu najavili. Nemoj da smo smesni. Ne zanima me puno sto najavljuju rebrending, u obavezi su da najave ovako nesto.
U tome je i poenta, da ti se ureže u podsvestČim skinem pogled s ekrana i dalje vidim one grafike za potrošnju saobraćaja.
I ja godinama produžavam ugovor sa 50% popusta bez ikakvih ucena,
Dobro ste i prošli 😇🙌
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari