Šta je novo?

Telenor/Yettel. - rebranding

samo da ostane web moj yettel app i valjda ne promene da mora novi nalog.Administriram vise sim kartica kojima nemam fizicki pristup pa mi je bitno da mogu da aktiviram na njima sta treba.

Radi sajt.

Zasto bi bili u obavezi da najave? Verovatno je ogroman proces... Sajt im cesto ne radi poslednjeg dana u mesecu kada dodaju nove promocije... Sve opcije mreze, usluge koje placamo rade. Nemojmo traziti "dlaku u jajetu". Isto je bilo i kada je vip prelazio na a1.
Jednostavno duzni su da najave. Izabrao sam ih bas zato sto nisu A1 ili mts. Bas zbog toga i trazim dlaku u jajetu. Ne bih vise na temu, bivseg telenora, od pre prodaje zvanicne, ovog sada, i nadam se ne jos goreg Yettela.
Razlika je ocigledna ko zeli da vidi.

Mozda bi bilo lepo da najave, ali svakako nisu duzni... Prosto je tako

Lepo im izgleda sajt,zelena boja prija ona plava Telenorova je već dosadila.Stil u fazonu Win11 meni je baš dobar.Dosta toga je ostalo od Telenora,logovanje podacima od ranije je takođe ostalo.Ja sam vrlo zadovoljan,još da vidimo MojYettel aplikaciju....

Ostalima stigla i app

Prilozi

• 60B66FCA-3F9C-4BB9-9B00-829029BAE402.png
    60B66FCA-3F9C-4BB9-9B00-829029BAE402.png
    396 KB · Pregleda: 118
Stigla je i kod nas, mora ručno da se potraži.

Prilozi

• Screenshot_2022-03-01-07-36-10-347_rs.telenor.mymenu.jpg
    Screenshot_2022-03-01-07-36-10-347_rs.telenor.mymenu.jpg
    61.2 KB · Pregleda: 113
Ako neko vidi ponudu bolju od total 12 za 1560din (50% popusta bez telefona na 2 god) neka javi...dok ne podpišem ugovor

samo jos uvek na telefonu ime mreze stoji Telenor...
dal ce samo da se promeni u Yettel ili mora restart telefona ....🤔

I kod mene stoji Telenor u imenu mreže

Moraju da pošalju servisne SMS poruke da se naziv u SIM kartici promeni.
Mogli su to i noćas da urade, kao A1 onaj put.

Pa moraju to da urade..

Od Telenora vec godinama nema nista osim znaka. Bolje je ovako nego onaj osecaj da nosim Nike sa buvljaka 😂😂 neka prave novu pricu s novim imenom a trziste ce pokazati gde ce se pozicionirati.

zamenjen i ios.. smo je potrebno uraditi update app

iOS app izgleda katastrofa. Samo bledi rebrending gomila belog, neoptimizovano za veličinu ekrana.

Xaxaa to dobijes kad potpises ugovor na dve godine. Kad uzmes i mob na rate, dobijes i poster..

U ovoj novoj aplikaciji nemam naveden Telenor home dodatak od 100 gb, koji mi je povezan na broj.
Screenshot_2022-03-01-15-42-45-034_rs.telenor.mymenu.jpg

Znaci kako ste me nasmejali u ovoj temi :)) CG je hit :))

Nazad
Vrh Dno