Savetujem da posaljes svoje predloge, mozda ih uzmu u obzir.A1 logo kao da su nasli na nekom cd-u sa clipartom iz 2000-ih. Kao listaju, bzvz, bzvz, glupo, bzvz... U! Ovaj je 3D, moze! Zovi malog da nam ubaci.
Mene vise brine taj odnos prema preuzetom telenoru kao kompaniji, tako da mi je ovo rebrendiranje koristeci logo u stilu neke noname avio kompanije samo simbolika svega toga. Ako oni u tome vide nesto uzbudljivo i to ih inspirise da naprave novu i uzbudljivu ponudu, onda pozdravljam.Dok se mi i oni osvestimo i probudimo i shvatimo da je ponuda jedino bitna na bilo kom tržištu, biće kasno. I za nas, a i za njih. Neverovatno mi je koliko šminka danas utiče na svest potrošača i koliko je to bitno personi. Nisam korisnik, mada sam nekad bio ( nisu baš bili korektni) , a ko je danas? Sasvim mi je svejedno kako se ko zove. Ako ispunjava opciju Best Buy to je to. Nek ispune ovu opciju! Ime , totalno nije bitno za one koji misle glavom, oni koji ne misle istom, kojih je naravno mnogo više, nek idu tamo gde je šminka bitnija. Gde smo ovo došli, ili su nas doveli? Ko razume, razume. Ko ne razume...
Vipov logo. Ceo taj koncept sa bojama, animacijama, dinamicni logo. A opet dovoljno samo jednan element da vidis, zvezdicu, srce, list (ne ceo), znas da pripasa Vipu. A1 koristi stil 3D-a iz sredine 2000-ih. Mislim da je prevazidjen i to dobrih 15 godina, nista vise, nista manje. Ali to je svakako zavrsena prica, austrija tako odlucila, mozda i oni planiraju da ga ispoliraju uskoro.Savetujem da posaljes svoje predloge, mozda ih uzmu u obzir.
Vipov brending je bio izuzetan i tim ljudi koji je radio u marketingu (ukljucucjuci i mene od 2007. do 2010.) se dosta trudio oko istog.Mene vise brine taj odnos prema preuzetom telenoru kao kompaniji, tako da mi je ovo rebrendiranje koristeci logo u stilu neke noname avio kompanije samo simbolika svega toga. Ako oni u tome vide nesto uzbudljivo i to ih inspirise da naprave novu i uzbudljivu ponudu, onda pozdravljam.
Vipov logo. Ceo taj koncept sa bojama, animacijama, dinamicni logo. A opet dovoljno samo jednan element da vidis, zvezdicu, srce, list (ne ceo), znas da pripasa Vipu. A1 koristi stil 3D-a iz sredine 2000-ih. Mislim da je prevazidjen i to dobrih 15 godina, nista vise, nista manje. Ali to je svakako zavrsena prica, austrija tako odlucila, mozda i oni planiraju da ga ispoliraju uskoro.
Izgleda kao da je u pitanju neki novi virtuelni operater, koji želi da privuče samo najmlađu populaciju na svoj šklj prepaid.
Slažem se, mada više me brine što su najavili promenu imena paketa uskoro.Izgleda kao da je u pitanju neki novi virtuelni operater, koji želi da privuče samo najmlađu populaciju na svoj šklj prepaid.
Sada mi i bivši VIP sa svojim reklamama i logom deluje ozbiljno kada ovo gledam.
expertizam ponovo vladaSjajno je što kod njih ima to neko značenje, ali kod nas nema i uz onaj logo koji deluje kao da ga je pravio neko ko je učio da radi u 3d max-u 2001. godine stvarno deluje skroz bezveze.
Plus što A1 kod nas ne može da ima pozivitnu konotaciju već samo asocira na nešto početno, najosnovnije, kategorija vozila, nivo kod učenja jezika.
Barem meni eto tako deluje, super ako se nekom sviđa.
Prodavali su se i u Bg, moji roditelji i dalje imaju ove brojeve. Ćale koristi isti broj od '96-97 nisam siguran tačno, mi ostali smo se priključivali posle. Svi smo imali 063-3xx... brojeve. Sećam se da sam ja dobio postpaid u startu jer nije bilo pripejd kartica, a i bile su preskupe - tipa 100 maraka ispod žita.063 3xx xxx su se prodavali u Novom Sadu samo na postpaidu
Imali su tada i posebnu numeraciju.
Šestocifreni brojevi
Bukvalno prvi MVNO operator kod nasPrepaid u Mobtelu je počeo sa 6-cifrenom numeracijom, sa vodećom cifrom 7 (063-7xx xxx), a onda su brzo nakon uvodjenja prešli na 7-cifrenu numeraciju dodavanjem jedne 7-ce na vodećem mestu (063-7xxx xxx).
Zanimljivo je da prepaid u stvari nije ni bio Mobtel-ov, nego Simit-ov, kao kombinacija za prelivanje zarade sa državno-privatnog Mobtela u privatni Simit. Sva lova od prepaid-a je išla Simit-u, koji je Mobtelu "plaćao" za korišćenje mreže.
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari