Šta je novo?

Telenor Smart HD

Niti mi treba radio a bez HDMI ja mogu da prezivim. Onda cu ja cim stigne pravo na taj AOPK. Gledao sam malo po yt bas super izgleda a i brzo radi :)
 
Niti mi treba radio a bez HDMI ja mogu da prezivim. Onda cu ja cim stigne pravo na taj AOPK. Gledao sam malo po yt bas super izgleda a i brzo radi :)

Nije AOPK,ja sam u kucanju pogrešio(a sada ne mogu da ispravim.:S:).
Zove se AOKP(ANDROID OPEN KANG PROJECT).Pre njega sam imao CM10.1 Jelly Bean i ovaj se dosta bolje pokazao(mada su u suštini isti,(tj.isti je OS 4.1.2).Telefon mi se preporodio sa ovim novim ROM-om,kao da imam drugi telefon...
 
Poslednja izmena:
Da da, to sam skapirao malo sam istrazivao i prvo sam naleteo na CM10 al on kao nije "oficijalan" jos uvek pa ne znam dal to treba da me brine nesto, a ovaj AOKP je super kul ako je to ovaj http://www.youtube.com/watch?v=sGmKpmGBwqU . I jos jedna stvar me bas zanima ako mozes da mi potvrdis da li radi google now u tom romu? Hvala
 
Hvala jos jednom na uputstvu...
 
Naravno da radi "Google Sada",ali ćeš svoje kartice imati samo ako za sistemski jezik podesiš sa srpskog na engleski jezik.A da bi dobio i voice asistenta,moraš da promeniš i jezik za Google pretragu na English(US).
"Google Now" (kao i ostale GAPS 4.1 ili 4.2 se instalira zajedno iz posebnog zipa posle custom ROM-a).
Taj na snimku je Jelly Bean 4.2 na Gnexu,ali sve Google apps sa 4.2 mogu normalno da rade na 4.1,jer je isti OS ,tj.operativni sistem.:smash:
 
To me je zanimalo jer na grandu je bas bio lep ekran al verujem da je i na ovome. Hvala :) Jel vi (vlasnici ovog telefona) nemate problem sa odlazenjem u deep sleep i curenjem baterije?
Na kakve probleme misliš?

Baterija mi traje od 1 do 2 dana, u zavisnosti od korišćenja. E sad to ti je totalno relativno, ne koristim GPRS ali mi je bar 2 sata dnevno na wifi.
 
Evo samo da postavim neke benchmark rezultate sa custom JB 4.1.2.Sada koristim poslednji relase (14 feb.2013) CyanogenMod 10.1 (UNOFFICAIAL).Mora ručno da se instaliraju GAPS i FM Radio_Očekuje se i OFFICIAL za mesec,dva...


screenshot2013022322182.png screenshot2013022322241.png screenshot2013022322203.png screenshot2013022322274.png
 
Poslednja izmena:
Demijane sa ovim custom room-om dobijas overklokovan procesor na 2.4 GHz? :zgran:
 
Nije room (soba) nego je ROM a 2.4 ghz je verovatno bug.
 
2400 je poena a ja koliko vidim piše 1900 i kusur mhz. ne mora da je bug, default mu je 1400 a vidiš da ga lik tera na 200% samo da bi bio brži od jazinog 997 :d
 
Nevidim. Sad sam na telenorovom neograničenom internetu pa mi ne otvara slike. :D
 
Nema baga,radi na 1.95 GB,sa smanjenim naponom i to samo za igrice.Ovako mi je 1.8GB...:d
 
Pogrešio čovek, sigurno je mislio na GHz;)
 
Da li neko ima problem sa ovim telefonom iz telenora,posto sam citao komentare na facebook stranici telenora da mnogi traze reklamaciju,i da dosta njih nose u servis,pa me interesuje da li je ovaj telefon stvarno tako los ili je mozda "Druga klasa" u odnosu na "Pravi" Alcatel ot-995,kupljen u nekom mobilshop-u,ili je telefon ok,posto planiram da uzmem ovaj telefon u telenoru,pa ne znam sta da mislim zbog tih reklamacija? :trust:
 
Poslednja izmena:
Nije nikakva druga klasa vec telenor prodaje telefon natrpan svakojakim glupostima koje se rese tako sto ubacis custom rom neki. :) nemas frke oko toga sto je iz telenora
 
Imate li neki link za provereno dobar custom ROM, drugarica ima ovaj tel i uzasno radi sa GB-om, tako da bih joj stavio neki ICS ROM ukoliko ima?
Idealno bi bilo da ima sto manje bloatwarea u sebi i bilo kakvih dodataka, neki klot stock android :)
Unapred hvala :)
 
Poslednja izmena:
Hvala, vidim da su mahom svi zadovoljni :) Ona nije neki previse zahtevan korisnik, tako da kontam da ce raditi sve kako treba... Hvala jos jednom!
 
Na sajtu KP ima dosta telenor smart hd telefona koji se prodaju za ~140e,sa garancijom,ili novi,ili mesec-dva korisceni,otkljucani za sve mreze,pa me interesuje da li je to dobar izbor telefona za te pare,posto alcatel-ove telefone nisam do sada koristio,pa nisam siguran koliko su pouzdani,i da li trebam na nesto posebno da vodim racuna pri kupovini? Hvala unapred na odgovoru... :d
 
Imam neki osecaj da ovaj nas glupi telenor nece ni da pusti oficijalni ICS (4.0.4) :S:
 
Imam neki osecaj da ovaj nas glupi telenor nece ni da pusti oficijalni ICS (4.0.4) :S:
Ako si malo duže pratio poslovanje Telenora,onda treba da znaš da će oni 200% dati svoj upgrade.Ali im ne žuri za njihove bredirane modele.Dobro im ovaj radi na GB i nemaju neku relnu potrebu da im novi ROM pravi reklamacije.ISC je izašao odavno za ovaj konkretni model i oni ga imaju još od prošle godine.:smash:
 
Pa ok je sve to, ali koliko vidim niko se nije zalio iz Crne Gore na ICS, tako da ne razumem zasto ne pustaju upgrade , ali ajde nastavicu da se nadam da ce ga pustiti uskoro...
 
Hm, jel moze savet? Dvoumim se izmedju zte blade 3 i telenor smart hd... Od zte blade 3 me odvraca manjak prednje kamere i dizajn, a od hd-a samo sto je 2.3. Moze li mi neko reci koje su to prednosti 4.0? Hd mi vise odgovara,ali... I u telenoru mi preporucuju zte. Hvala!
 
Nazad
Vrh Dno