Šta je novo?

[TELENOR] Rulezzz

isnogood, nije popust, već dobiješ više minuta i poruka za iste pare. To je ponuda koju je dobilo brdo ljudi. Pitaj u nekoj poslovnici.

Za telefone, ako su vam skupi, ne kupujete, ako ne kupujete, nema ugovorne obaveze i ćao :)
Meni je Galaxy 150€ jeftiniji nego u prodavnici. OK, 140, dok platim kod za unlock.
10 pretplata, sa sve porezima. Malo li je na ovu skupoću? ;)

Update: jesam korisnik Telenora i nemam nameru da menjam mrežu, ali nisam tu da trolujem i smaram kako je Telenor najbolji, već samo ukazujem na ono što je meni sasvim OK. Kada VIP bude imao dovoljno korisnika da dobijemo realnu sliku o kvalitetu mreže, možda pređem kod njih (uz MNP).
BTW danas sam dva puta bio nedostupan kada me je neko zvao. Možda je do mreže, možda do moba, a možda i do pozivaoca :)

Poslednja izmena:
meni ponudili flat u telenor mrezi i 1200 van, za 2 godine, ali nista od MB i popusta na roming a tu napravim 90% racuna... inace, racuni ~16000 s tim sto u redovno imam par po 25000-30000... da mi ponude flat internet ili popust na roming bez razmisljanja bih potpisao....

isnogood, nije popust, već dobiješ više minuta i poruka za iste pare. To je ponuda koju je dobilo brdo ljudi. Pitaj u nekoj poslovnici.

Poslacju mail sa portala pa cjemo da vidimo :)

Upravo zvali i mene iz telenora i nude mi uz sadasni tarifni paket prenesi 150 jos 30 beslatnih minuta i poruka, ako ponovo potpisem ugovor sa njim, medjutim ipak cu da odem i iskljucim broj, meni to povecanje nista neznaci.

Na koliko vremena ugovor? 1 ili 2 godine ?

Pa da ponude neki mobilni uz produzenje ugovora, mada nije vise ni bitno, da ne razvlacimo diskusiju.

Mobilne svakako imas u ponudi (vazi za tebe kako i za ostale). Jedino sto im je bas tanka (cenama, kolicinski je ok) ponuda. :(

Meni se preko 24h nisu udostojili da odgovore na e-mail sa portala....toliko o azhurnosti telenora....

Heh.. na portalu mogu da vidim ukupno uplaćeno od 1.1.2008

Ukupno uplaceno 182142.80

Mnogo je kume :D

Meni se cini da je u poslednje vreme mreza malo preopterecena telefon poceo da izbacuje network busy u nekom periodu od podneva do 3,4 verovatno posledica ovih akcija na prepaidu.

Meni je na kraju stigao odgovor posle 2 dana....kao da sam dobio auto reply....nishta mi nisu rekli :) bolje icji u poslovnice :)

U poslovnicama nude 1/5 minuta i poruka na isti tarifni paket na kom ste ako se obavezhete na 2 godine. Bilo kada mozhete da prekinete tu mogucjnost i uzmete telefon onda vam prestaju ti dodatni minuti i potpisujete opet na 2 godine....

Evo dobih odgovor. 5. novebra poslato, 13. dobijen odgovor. Brzo, nema sta.

sporo kucaju :d

Dap, 60+60 i prelazak 325 na 700 su ponudili svima.

Ponudili su i meni. ALi neće ga majci! Znam kako su mi krali kad sam bio na dvogodišnjoj ugovornoj obavezi. Moje kolege iz firme su mi svedoci!

Da potpišem ugovor, pa kad bude moguće da se ode na drugog operatera, a da se zadrži broj, koji btw imam od 1997. godine??? Nema šanse!

Nazad
Vrh Dno