Pa dobro, bez obzira. Uvek ćeš naći mesto gde nema signala ili je loš. Zar trebam svaki dan da kukam što na Zvezdari (što ni u kom smislu nije nedođija) ume biti problem da se obavi i razgovor na Vip, ili što mi u stanu odmah prebaci na 2G? Na tim mestima je tako i to je to; svakodnevno kukanje ovde teško da će mi pomoći.Kako nista posebno? :d
Zar nije Telenor unapredio 3G i prosirio na 90%+ zemlje?
Mislim nije da sam u zabiti nekoj, Vip tu ima od -70 do -80dbm
Gde im je bazna stanica u grafici ili tu kod sbba.Evo editovao sam post ako nisi video, ali meni su BS vec blizu, samo izgleda na losem polozaju, posto je signal ocajan. Somborski bulevar mi je jos dalje![]()
Kako nisi prvo proverio signal kod kuce, to je top-level savet noobovima kada na forumu pitaju koju mrezu mi preporucujete :smoke:
Pazi, da zivim u MML-u, pa i da proveravam signal, ali ovako mi je bilo ono kao, VIP je krs, pa ako i krs radi, radice i najbolja i najsavrsenija mreza. ***, na greskama se uci. :whip:
Cuo sam da postoji problem sa 4G mrezom, kad neko pozove Telenorovog korisnika koji je u tom trenutku na 4G mrezi desi se da ponekad bude nedostupan...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari