- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
^ Neka ga unrootuje (to ne trazi SIM karticu), pa neka nosi u servis. Njemu sad ne treba samo unlock kod, vec i unblock kod (ako to uopste ima kod Alcatela).
Kako da ga UnRootuje ? Šta da radi?
Убацио сам ја.. Сад ми је Х верзија, то је она најновија..Jel ubacio neko ovaj Ewra ROM? Kako se ponasa telefon sa njim? Jel ima neke razlike u odnosu na Telenorov ili O2?
Убацио сам ја.. Сад ми је Х верзија, то је она најновија..
Процесор је на 787, може и на 825, али тад је нестабилан. На 787 ради одлично..
На предходној верзији сам два пута имао проблем да телефон неће да се упали после рестарта. И морао сам да флешујем фон.. Сад немам таквих проблема..
Фон је брз, лепо ради, ништа се не руши. Све је ок.
jel ti radi prednja kamera na skype-u, ako si probao?Ja mu tutnuo QME rom i ekstra sljaka...,ipak je on na 2.3.4 i jos je on i bolji i od dobrog Marina roma...,ne vraca mi se na 2.2 ;-)
jel ti radi prednja kamera na skype-u, ako si probao?
Ovako , ne znam Pagzlyija niti znam koliko ima godina itd, ali se covek i te kako razume u android,a to sto copy/paste pa sta sada......Inace mnogima je pomogao kao i meni i zato sam mu zahvalan.
Ajde odavde neko neka od Ewra2 na 806mhz spakuje na 768mhz i da da se koristi, znaci covek se razume, dao sam samo jedan primer.Mada mozda je negde i ovo nasao pa nam dao,ali ne verujem.
aj pa javljaj sto pre kakav jeUbacio QME 2.3.4 rom danas. Videcemo kako ce da se pokaze.
Vise mi se svidja ova "black tema" gingerbread-a... Treba vremena dok podesim telefon i instaliram sve aplikacije, ovo je ogoljeno maximalno, nema ni ringtonove...
Jel moze neko da okaci touchpal apk, iz stock telenor rom-a, ovaj sa marketa je malo drugaciji...
aj pa javljaj sto pre kakav jee kazi mi jel mozda kojim slucajem ubacen onaj meni sa precicama u notification baru?
e to to, super, to me je nerviralo sto nema kod ostalih romova...Ne znam na koje precice mislis, ali kad spustis notification bar ima one opcije za wireless, gps, data on/off... nesto kao stock widget power control
Mora prvo HU 2.3.4 pa preko toga QMEA kako se ubacuje QME 2.3.4?!
Jel mora pre toga da se telefon digne sa 2.2 na 2.3, ili može direkt na 2.3?!
Ja imam root-ovan telefon, flash-ovan sa O2 2.2...
Bas tako sam ja flesnuoHvala Miki D.
Da li je neko probao ovaj postupak flash-ovanja na 2.3?!
Miki D, jel ima nekog boljitka sa 2.3 QME? Mislim, sto se tice brzine telefona, trajanja baterije... Sta se konkretno dobija upgrade-om na 2.3.4 sa QME ROM-om? Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari