Koristeci ovaj moj N73, primetio sam da telefon sam automatski dodaje glasovne komande za kontakte.Glas koji izgovori upisano ime npr. Nikola Nikolić podseca na onaj robotski glas iz Windowse aplikacije "Narrator".Medjutim, isti je veoma precizan!Isprobah par imena koja se zavrsavaju sa tipicnim srpskim slovima poput š, ć, č, đ itd. i svaki put je bez ikakve greske pronasao taj kontakt i zapoceo pozivanje.Cak sam pozivao preko mikrofona na sluskama koji se nalazi malo dalje od mojih usta i bez problema je pronasao kontakt i zapoceo pozivanje.Svaka im cast, zaista.
i to sve skupa izadje mesecno oko 3500dim.kkoristim paket mobimax 400 i nikad mi racun nije bio ispod 3000din.1400 dinara je cena bez PDV-a![]()
:guitar:
MobiMax je napisao(la):Pretplata 1.400 dinara i uključuje
Besplatnih 200 minuta, i to:
• 160 minuta ka 062 i 063 mreži
• 40 minuta ka ostalim nacionalnim mrežama
Slanje 120 besplatnih SMS poruka mesečno
Cena minuta razgovora 0-24
U okviru 062 i 063 mreže 5.0 din/min*
Ostali nacionalni pozivi 9.0 din/min**
SMS 1.70 din/poruka (nakon poslatih 120 besplatnih SMS-a)
MMS 10.00 din/poruka
Pro400 je napisao(la):Pretplata 1.400 dinara i uključuje
Besplatnih 400 minuta, i to:
• 320 minuta ka 062 i 063 mreži
• 80 minuta ka ostalim nacionalnim mrežama
Slanje 400 besplatnih SMS poruka mesečno
Cena minuta razgovora 0-24
U okviru 062 i 063 mreže 4.0 din/min*
Ostali nacionalni pozivi 9.0 din/min**
SMS 1.70 din/poruka (nakon poslatih 400 besplatnih SMS-a)
MMS 10.00 din/poruka
pa to i ranije pominjano zumiranje slika ce ti biti zanimljivo par dana a posle ces vec skapirati da su to sve gluposti koje ces i koristiti samo prvih par dana.Covece, da mi je neko pre 6 godina rekao da cu na mobilnom telefonu da gledam film i to sa titlovima, mislim da bih ga poslao u pi*du materinu da prostite na izrazu... :S:
Huh, ovu Nokiu definitivno valja imati.Upravo iskoristih programcic koji se zove Smart Movie (Symbian).Jedan njegov deo se instalira na komp, a drugi u fon.Onaj deo programa koji se instalira na kompjuter je zapravo konverter video fajlova koji se koristi da se filmovi, serije ili sta vec smanji na velicinu rezolucije telefona (u ovom slucaju 240x320), i smanji kvalitet samog snimka kako bi se dobio sto manji fajl.Nakon toga se to lepo prebaci u mob i iz drugog dela programa se pusti kao DivX film (*.avi).Prebacio sam jednu epizodu Simpsonovih na mobilni i bio sam odusevljen!Kvalitet snimka je neznatno losiji, a epizodu od 175 MB sam pretvorio u 39,9 MB i bez problema ga pustio na N73 u fullscreen modu.Bez ikakvih kocenja, cimanja, njakanja i ostalog sto bi moglo da zasmeta gledanju.Da stvar bude jos bolja, potpuno podrzava i TITLOVE!
Covece, da mi je neko pre 6 godina rekao da cu na mobilnom telefonu da gledam film i to sa titlovima, mislim da bih ga poslao u pi*du materinu da prostite na izrazu... :S:
jedno glupo pitanje za vlasnike N73
kako da stavim wallpaper da bude preko celog ekrana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari