Lomnica_city
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2005
- Poena
- 680
Varas se,N73 NEMA brzi procesor od prethodnika,brza je zbog bolje optimizacije 3rd Edition Symbian-a u odnosu na starije Symbian-e! 
Pozdrav ,)
Pozdrav ,)
Varas se,N73 NEMA brzi procesor od prethodnika,brza je zbog bolje optimizacije 3rd Edition Symbian-a u odnosu na starije Symbian-e!
Pozdrav ,)
UF BRE LJUDI!!!!!!!!Dokle vise sa tim glupostima oko formiranja baterija,ja mislim da svakih nedelju dana neko pita kako da je formatira a MILIJARDU puta smo ponovili da se baterije (li-ion i li-pol) vise NE FORMIRAJU!!!!
Pozdrav ,)
Cena je 200 € za oba telefona uz ugovornu obavezu od 2 godine.
100% siguran???sada niko ne nosi telefon duze od godinu dana.
Bice neko udruzivanje pogona i u tom tekstu koji je usvojen navodi se da ce buduci mobilni aparati trzistu biti poznati pod imenom Nokia-Siemens. Nazalost daj tekst nemogu da prikazem javno, jer ga ja licno celog nisam ni video vec mi je jedan "prijatelj/poznanik" koji ima veze u nekoj od te dve kompanije dostavio malo zamaskiran tekst. No vreme ce pokazati no vratimo se Telenorovom Dinovskom izboru i modelima K800i vs. N73.Mozda Nokia otkupljuje pogone Siemens-a,ali da prave Nokia-Siemens telefone...
Um, Benq-Siemens?
Ljudi, koji JBenchmark koristite za vase telefone?Sve verzije ili samo neke?Ja sam uradio sada test sa JBenchmarkHD, dobio sam pomalo porazavajuci rezultat... quality mi je dve zvezdice od cetiri, a gaming score mi je 95.
Huh, ima li jos neko N73 koji se zapucava?Evo, pisem upravo poruku i odjednom sve stane, zamrzne se.Ima li neko ideju do cega moze biti?Pomaze samo vadjenje baterije...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari