Šta je novo?

[Telenor] Deezer Cloud Music

Iskreno, ako je ono dovoljno, super za one kojima jeste.
Ali mislim da nije, ako naidjes na po koju pesmu koje nema, opet moras da se cimas da je drugde nalazis, a koliko sam video, ne moze onda kroz Deezer da se pusti.

Ne vidim kako je lakse placati 6EUR mesecno, kada se mogu skupiti te pesme, i drzati dok god imas storage medium. (inace nema veze sa Telenorom, ja ne volim prelazak na mesecna placanja za bilo sta, jer vidim da se time vezujem, a nemam vlasnistvo ni nad cim! U prevodu kupujem etar dok ga koristim)
Naravno da je super jer kažem ako na 200 traženih pesama recimo ne nađem dve to uopšte ne uzimam za nedostatak.

Ne znam da li je 6€ ili koliko već, tj skoro sam siguran da nije jer bi to značilo da mi ovaj skupi Telenor 150min/5000min/750mb/500sms naplaćuje 250din mesečno. Poenta je da je to meni uključeno u paket, da se ne opterećujem pretplatom, da mi se internet za to ne troši iz regularne kvote i da je za moje standarde izbor pesama fantastičan. Kakvo skidanje muzike na telefon itd, to sam radio pre 10god bukvalno poslednji put...

Sahranice te to jednog dana, previse se uzdas u pretpalte :d

koristim od kad je izasao i odusevljen sam.

Nalazim 90% stvari,a ono sto nema,necu umreti.

Meni je skroz dobra prica,kao i capture,jer je ukljuceno u pretplatu i imas protok samo za to.

U pocetku deezer nije obecavao,a sad je po meni skroz ok.Trazio sam svasta,a poslednje je bilo Nana -lonely na primer i nista od nane nasao nije,al zato sam nalazio stare albume od chickane i neke od 2paca...

Jedino domacu nisam probao,jer me ne zanima uopste.

Da, cak sam nalazio lakse domaci trash (pardon "muziku" 😀) nego nesto osrednje popularno strano🙂

Elite je novi tip servisa i do skoro je bio dostupan samo u US. Priča je bila da će pesme biti u .flac formatu. Kome je baš potreban takav kvalitet zvuka (i ima opremu za tako nešto), taj će tu licencu direktno i kupiti, ne preko Telenora i sl. Takođe, sigurno je dosad upoznat u detalje sa takvom ponudom.
Evo i jedna napomena:
Yes, we have partnered with Sonos to be able to offer High Quality audio. For now, you won’t be able to upgrade to Deezer Elite unless you have a Sonos device.
Kod Telenora licenca je Premium+

Poslednja izmena:
Hmmm a šta mu dođe onda ovo standard i HQ? Ima vidne razlike u zvuku...

uploadfromtaptalk1431166708471.png

HQ je mp3 320kbps, a standard mp3 128kbps.
Ako na 3G koristiš stalno HQ, malo brže ode kvota 🙂
Na Elite je 1411kbps flac, koliko vidim (link, link)

Poslednja izmena:
Da li Deezer servis moze neograniceno da se koristi preko wifi mreze? Ne postoje limiti, ogranicenje na telenor data... i slicne fore?

Da, nema tih ogranicenja. Jedino ne moze na dva urađaja istovremeno. Ja probao, a Deezer se odmah pobunio 🙂

Imam problem sa aktiviranjem deezera. Koristim play+, tako da imam besplatno deezer. Aktivirao sam ga preko mojtelenor portala, ali mi nije stigao nikakav kod za povezivanje (potvrdjivanje). Da li ce da stigne posle 15 promotivnih dana jer je besplatan u tom periodi ili da zovem servis?

Nece stici kod nego ce se automatski aktivirati posle tih 15 dana.

Jel nema ograničenja , tipa da se koristi i na telefonu i na kompu ? ili na 2 telefona , sa jednim nalogom

Ne moze na dva uredjaja istovremeno da radi. Odmah se buni 🙂

Poslednja izmena:
Kad si probao zadnji put. Ja evo sad pustio na 3 različita i sve ok , radi. Ovo je super. Kad su uopšte izašli ovi paket play +, i ovi dodaci 🙂

Na 3 uredjaja istovremeno mozes da slusas muziku? Ja sam par puta slucajno pustio na telefonu dok je radio na PC i pobunio se posle nekoliko minuta.

Probao sam,radi, baš zbog ovog što si napisao da ne može. Jedino ako nije neka fora,što mi je sad aktiviran promo period od 15 dana.

Evo i ja sam proslog meseca uzeo ovaj Play+ paket i aktivirao sam Deezer preko Moj Telenor aplikacije. Proslo je tih 15 dana i sad mi trazi da platim premium da bi mogao bez ogranicenja da koristim. Ja sam mislio da je i ta Deezer pretplata ukljucena u taj paket. Jel oni daju samo te dodatne gigabajte? Jel moram i tih 6e mesecno da placam? Kako to funkcionise jer ono na sajtu bas i nije precizno objasnjeno? Nije da mi je previse i bitno, mogu svoju muziku da ubacim, ali bi definitivno bilo koristno da imam i Deezer.

Poslednja izmena:
Pisano je vec o tome. Nemoras nista da doplaćuješ uključena je pretplata u cenu paketa. I trebalo bi sam da se aktivira preko mobilnog neta, ne preko wifi.

Ne znam da li je ovo ranije bilo, ali je l se nekom još događa da prilikom slušanja muzike preko deezera dolazi do kratkih prekida? Nešto kao stutering? Nevezano za to da li hvatam H H+ mrežu (na edge neće da učita ništa svakako). Znači net mi radi normalno, ali deezer stalno preskače pomalo?

Telefon je coolpad f1, a deezer je podešen da skida u normalnom kvalitetu pesme i oko 500MB za keš.

Pisano je vec o tome. Nemoras nista da doplaćuješ uključena je pretplata u cenu paketa. I trebalo bi sam da se aktivira preko mobilnog neta, ne preko wifi.

Pa ne znam onda zasto nece, preko mobilnog neta sam sve obavio. Na kraju cu da odem da ih pitam.

Neko mi rece da deezer ima opciju za lyrys, medjutim ja to n-e v-i-d-i-m..🙂

Da li je preko Deezera moguće slušati i radio stanice koje strimuju program preko neta? Konkretno me zanima da li mogu da nekako preko Dizera slušam Studio B...

Kada sam ga ja koristio nije moglo. I, generalno, programi tog tipa nikada nemaju stream old school radija.
Probaj tune in, stitcher.

Nazad
Vrh Dno