Darko1290
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.12.2004
- Poena
- 875
Naravno da je super jer kažem ako na 200 traženih pesama recimo ne nađem dve to uopšte ne uzimam za nedostatak.Iskreno, ako je ono dovoljno, super za one kojima jeste.
Ali mislim da nije, ako naidjes na po koju pesmu koje nema, opet moras da se cimas da je drugde nalazis, a koliko sam video, ne moze onda kroz Deezer da se pusti.
Ne vidim kako je lakse placati 6EUR mesecno, kada se mogu skupiti te pesme, i drzati dok god imas storage medium. (inace nema veze sa Telenorom, ja ne volim prelazak na mesecna placanja za bilo sta, jer vidim da se time vezujem, a nemam vlasnistvo ni nad cim! U prevodu kupujem etar dok ga koristim)
Ne znam da li je 6€ ili koliko već, tj skoro sam siguran da nije jer bi to značilo da mi ovaj skupi Telenor 150min/5000min/750mb/500sms naplaćuje 250din mesečno. Poenta je da je to meni uključeno u paket, da se ne opterećujem pretplatom, da mi se internet za to ne troši iz regularne kvote i da je za moje standarde izbor pesama fantastičan. Kakvo skidanje muzike na telefon itd, to sam radio pre 10god bukvalno poslednji put...