Šta je novo?

[Telenor] Androidi

rastafarian

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2003
Poena
725
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D, BeQuiet! Dark Rock 4
Matična ploča
GigaByte B650 Aorus Elite AX
RAM
2 X 16GB DDR5 Kingston PC6000 KF560C36BBEAK2-32 FURY Beast RGB EXPO
GPU
MSI RTX4070 12GB, SUPER 12G GAMING X SLIM
Storage
2TB SSD Kingston KC3000 M.2 NVMe
PSU
FSP Hydro G PRO ATX3.0(PCIe5.0) 1000W, PPA10A2413
Kućište
BeQuiet! PURE BASE 500 FX Black
Monitor
Gigabyte 32
Laptop
Lenovo Idea pad gaming
Tablet
iPad, Samsung tab S9 ultra
Mobilni telefon
iPhone 15 proMax, Fold5, S24Ultra
Pristup internetu
  1. Optički internet
lepo vala!

Super što su nabavili, ali džaba kada nemaju megabajte u paketima.

taj fazon...nikako da se opamete. mada sta ce megabajti kada "Kupovinom telefona putem eShop-a svaki kupac dobija na poklon Telenor šolju za kafu." ! :smash:

Poslednja izmena:
Android bez mb u paketu - propast realno.... :(

Ladno su copy-paste cene od VIP-a :p

Па има мегабајта уз доплату :)

onda ispadne paket 2x skuplji od VIP-a...da ne prichamo da je i paket vecj skuplji poshto su ih "Zamenili" o 60+60 da ne prichamo

josh vip nudi:
mms u paketu < ja ne koristim
besplatno u mrezhi < meni ovo nema uopshte smisla, ali mozhda nekome ima

E ovo se zove los PR. Umesto da su najavili da ce se uskoro pojaviti telefoni kod njih, neki ljudi tipa ja :D su kupili iste od vip-a a da su lepo najavili sacekao bih 10 dana i kupio kod njih uz neki ugovor.

Inace za 590 din dobijete 300 MB mesecno sto je vise nego sto mozete da potrosite :D

Pa onda me paket izađe preko 2000 dinara za ono što na vipu plaćam 1200.

Poslednja izmena:
E ovo se zove los PR. Umesto da su najavili da ce se uskoro pojaviti telefoni kod njih, neki ljudi tipa ja :D su kupili iste od vip-a a da su lepo najavili sacekao bih 10 dana i kupio kod njih uz neki ugovor.

Inace za 590 din dobijete 300 MB mesecno sto je vise nego sto mozete da potrosite :D

Pa sto se bunis, kad si bolje prosao kod VIP-a nego kod Telenora i to na najmanje tri nacina. :)

Nego super sto je dosla Motorola. Napokon Android kakav treba da bude :)

Poslednja izmena:
Nisam znao da se i Telenor glupira sa tim doplatama. Androidi, a pored njih još i gomila telefona je potpuno besmislena bez internet saobraćaja u okviru paketa.

Sto neko rece - cene copy-paste s Vip-a, s tim da je Motorola dosta skupa (u odnosu na cenu novih "napolju" i kod nas po oglasima). E sad, lose je to sto net nije ukljucen u pretplatu, dok kod Vip-a ukljucen, ali nije svuda 3G...i jedni i drugi imaju prednosti i mane.

p.s. Ako su Telenor i mt:s uveli 60+60, sigurno nece proci mnogo vremena dok im se i Vip ne pridruzi...

Sto neko rece - cene copy-paste s Vip-a, s tim da je Motorola dosta skupa (u odnosu na cenu novih "napolju" i kod nas po oglasima). E sad, lose je to sto net nije ukljucen u pretplatu, dok kod Vip-a ukljucen, ali nije svuda 3G...i jedni i drugi imaju prednosti i mane.

p.s. Ako su Telenor i mt:s uveli 60+60, sigurno nece proci mnogo vremena dok im se i Vip ne pridruzi...

Ја сам нешто убеђен да ВИП још неко време неће мењати заокруживање при тарифирању.

Pa tesko je reci sta ce biti jer ce sigurno VIP marketing da "gura" nove trendove - u ocima obicnog potrosaca 2500min bolje zvuci nego vipovih 1800 - bez obzira sto je zaokruzivanje 60+30 naspram 60+60 :)

Android bez interneta je kao obican telefon, a ako moras da doplacujes posebno za net koji nije u sastavu paketa to tek nije primamljiva ponuda za razliku od VIPa, ovo je moje licno iskustvo.

Samo da ne ispadne taj internet promocija, kao mnoge stvari kod MTS. Mene vishe nishta ne bi iznenadilo u Srbiji. Chak ni zaokruzhivanje 600+600 :)

Danas sam cackao malo u Telenoru Motorolu Milestone, moram da kazem da je sjajan telefon. Par minuta pre toga sam drzao u ruci HTC Legend i bez preterivanja, Motorola u ruci daje utisak osetno kvalitetnijeg, cvrsceg i izdrzljivijeg telfona. Naravno, to ne znaci da je Legend krckav i klimav, naprotiv, ali Motorola deluje kao da je od granita (i teska je kao da je od granita).

Pa legend i da želi ne može da krcka kada je iz jednog dela.

^^ A i komercijalno dostupan granit sam po sebi nije reprezent teškog materijala, lakši je od prosečne keramičke pločice po jedinici površine :d

Aj'te sad, prekinite sa silovanjem, lepo kazem da je i Legend super telefon, samo me je Milestone bas iznenadio. :)

da li je Desire otkljucan ?

28.990 je uz prenesi plus 1gb paket...

jel može još malo informacija milestone vs. desire? Mene baš kopka da nabavim neki...

Kad se rutuje i nasvira na dzidzaherc, Maljston leti :) Fizicka tastatura i dizajn onda prakticno dodju jedine razlike. Motorola bi trebalo da je cvrsca, a baterija i jednom i drugom umire brzo kad se telefoni ozbiljno jasu. Imam Dizajer ali ne bih odbio Motorolu. Same shit, different day...

Koliko je bezbedno to "nasviravanje na dzidzaherc", moze li neki link? :)

Nazad
Vrh Dno