Ok hvala Vam.Skoro sigurno da možeš 100/10Mbps + 2 HD Iris prijemnika.
Mislim da u opciji Box po ceni fiksnog daju samo SD televiziju.Ma to sam uzeo najvise zbog neta a ulazilo je u cenu pretplate za fiksni tel tako da me bukvalno dzabe izaslo, bila neka promocija, ali reko da vidim dal moze neka bolja slika bar za rts 😀
Da smart je tv, ovo treba da skinem neku od tih aplikacija pa preko njih da koristim programe ili?Antenu vraćaj i tamo gledaj utakmicu na RTS ili ako imaš SmartTV ili Android box uporedi kvalitet na Iris Smart ili RTS Planeta ili ako imaš Eon / Supernova / Orion TV...
Antena / DVB-T2 kvalitet bi svakako trebalo da bude najbolji...
Hvala na odgovoru99% da da![]()
Dok ne probaš ne možeš da znaš. Mene su tada skoro mesec dana zezali za HD. Možda sada neko to odmah odradi.Da , u ugovoru pise SD PLUS. Ali sto neko gore rece dok ja to izahtevam i dok oni utvrde prodje evropsko. Mada raspitacu se ne kosta nista.
Da smart je tv, ovo treba da skinem neku od tih aplikacija pa preko njih da koristim programe ili?
I meni su nudili 100/10 sa ovim stanjem. A još uvek mi nisu odgovorili da li može 50/8 paketPozdrav svima. Pre 3, 4 godine sam probao da predjem na 100mbps ali su mi rekli da mogu maksimalno 50mpbs, i sad me zovu pre neki dan da mi ponude da predjem na 100. Ja ih pitam jel su sigurni da moze i kazem im da prosli put kad sam pitao nije moglo, oni kazu da sad moze. Koliko se ja razumem sa 82k attainable rate ne bi moglo 100mbps nikako, jel ima neko ideju kako oni ovo planiraju da izvedu?
![]()
Evo slikeMože li neko da mi objasni zašto mi attainable rate (up) varira od 6400-8200 u zavisnosti od doba dana? Plaši me da zbog toga neću dobiti 50/8 paket... Ne razumem se baš najbolje u ovo. Attainable rate (down) ide i do 100 000 ... Hvala unapred na odgovoru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari