Zahvalan sam na predlozima sta i kako, vecinu predlozenoga koristim od prije . Ucestali problemi sa zaglavljivanjem i ponekad sporosti otvaranja stranica /ne you tube./retko koristim/ poticu negde od decembra 2022 /cini mi se /.Morao bih ukratko napisati : instalisan win7 ultimate ,/na ssd/ sp1 verzija -decembar 2022/ sa sajta getin..., , iskljucen update windows,
instalirani programi koji se koriste ,

pet ofice,m.ofice 2010 programi za web kamere i vms , viber ,skajp, crome ,celik ,i programi koji se ponekada koriste..
Svaku zoru oko 03.30 /tu tako zvanu
manipulaciju radi el.distribucija daljinski u celoj okolini/, na nekoliko trenutaka odlazi napon i posle dolazi ponovo i masina se ukljucuje i podize /ukljucuje / programe za video nadzor i .. /migranti ,divlje svinje, i tako to da bude i zvucno odbojno/. ,i neke sopstvene windovs stvari. taj deo radi sada , To sve radi tako od 2015 g.
telekom*a problem neki put nastaje zapinjanje i sporost pregledanja stranica npr, mediji, vremenska prog, otvaranje gmaila, za sta je potreban internet i onda se izmeri brzina interneta i snimi , i rezultati su losi ... osim brzine koja se snimi * download latency** ide neki put i do 2500 onda
upload ni nema ili je nikakav i merenje brzine pocne i
nagura ga do verovatno najveceg moguceg .i to je onda rezultat merenja tada. i posle opet radi kako treba dok ne poludi i opet. da napomenem da su se kada su merene i brzine radilo sve /kamere / tako da je to pod *opterecenjem pa je brzina bila od 50/8 negde 47/7 , sto nije pravilo problem i ponekad i skayp radi bez stucanja, To sto je moj pc stariji a za sada jos radi , ali i komsija ispred *
kaze da mu zaglavljulje slika i sat na smart tv neki put a sve cesce
problem je pored starosti , cudan deo ugovora MAX 50/8 , a moze da bude npr i 1/1 /i onda ima interneta . samo kakav je kvalitet signala pitanje,
to bi se zvalo *
zagusenje saobracaja ili daleko ste od centrale ...
Anti virus nemam , ali Malwarebytes free ,ccleaner , deframenter koristim ..
hvala i izvinjavam se na duzini .