moracu da ih uslovljavam potpisivanjem ugovora.
moracu da ih uslovljavam potpisivanjem ugovora.
Nešto drugo pravi problem, kapacitet koji poseduje linija je dobar....pozz maky i dobro dosla na forum.
Po ovim parametrima parica je duga preko 500 metara.
Koju si brzinu imala pre povecanja?
Noise margin parametar ti je dosta slab za ovu brzinu (pogotovo za upload).
Ako ti se ne popravi do ponedeljka net, pusti im u ponedeljak ujutru mail da ti smanje brzinu na npr 40/4.
Kad ti odrade stavi ovde parametre linije. Ako se stabilizuje internet bez pucanja neka nista ne diraju i koristi tako.
Verovatno ti je bitnija stabilnost nego full 50/8.
Attainable rate svega 3% iznad current rate za upload - prilicno lose, verovatno zbog toga i puca.Nešto drugo pravi problem, kapacitet koji poseduje linija je dobar....
Ovo kao da im je neka fora sada? I moji su selili fixni i VDSL, i isto tako, prikacen telefon na novu adresu, moze on da zove, ali ne mogu da ga zovu ("birate nepostojeci broj" ili tako nesto). Resili za jedan dan nakon sto je poslata reklamacija (za fixni stvarno resavaju expresno, do sada smo 3-4 mozda reklamacija imali ukupno, nikada ni 24h do resenja!)Ja juce uzeo telekom net, pokusao da instaliram opremu odmah problem, uopste nema signala. Doduse telefon mi je bio iskljucen 6-7 godina ali mi je receno da sve u redu i ds su pustili fiksni. Kada zovem, zvoni u centrali, ali kod mene kuci ne, niti ikoga mogu da pozovem.
Katastrofa su, vec osecam da ce mi presesti ova promena, pogotovo jer sam uzeo net 50, a njima je svaka veca brzina problematicna izgleda hahahaa. Daj boze da ce sve to raditi stabilno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari