- Učlanjen(a)
- 25.11.2017
- Poena
- 20
Obicno ti povecaju UL
Ne. Ne znam ni dal moze. Kao što rekoh ističe jula. Kad je krenulo ovo pre par dana, pisao na chat. Okačio sam odgovor, a bio je da mole za strpljenje... nisam ga imao i poslao sinoć mail.
NI ja ne mogu nikako da nadjem taj formular niti chat podrsku kad mi trebaA pojavi se kad hocu da je sklonim jer zaklanja neki tekst
![]()
To se vidi samo na desktop verziji sajta kad je rezolucija tj veličina prozora preko 1280 pixela.
Ja na tom chat-u iz XYZ pokušaja nisam dobio nikog slobodnog od kako su uveli nove postpaid tarife... :d
Pogledajte prilog 250354
trenutno imam 20/2 paket i cuo da ce ce sve korisnike migrirati na 4 mbps upload
kakva je meni parica? da li cu imati neke smetnje?
Koliko obicno dana treba da puste internet saobracaj od momenta podnosenja zahteva (sa MIK-om) za u ovom slucaju VDSL-a? Pretpostavljam da je u pitanju provera tehnickih mogucnosti. Mada su mi to vec pre pola godine proveravali i rekli da imam slobodnih portova kod mene u zgradi gde je IPAN.
Ovo pitam jer mi kod EUnet-a UO istice 22 Maja a ja 25. ujutru putujem u Hrvatsku. Pa da li bi moglo da se zavrsi za par dana?
Na vecu da ne moze bez nove UO?
Sta smo dostigli da dozvoljavamo![]()
Blizu si centrali ili isturenom stepenu tako da ćeš bez problema moći minimum 50 Mbps na VDSL-u. Koliko dugo ti traje trenutna konekcija? Pošto imaš solidan broj CRC grešaka...
Ne bi bilo loše da malo proveriš telefonsku instalaciju po kući
This, meni se učinilo da sam pročitao da on sa 20 trazi 50, što nije u istom paketu, i nikad nije moglo na gore dok je ugovorna obaveza, pogotovo jer je uzeo par meseci za dinar.Kod Miskoniusa ste izgleda svi propustili neke delove pri čitanju u čemu je nastala zabuna u pravcu mts i on i zašto šta ne može. Da mu ugovor ističe u septembru i da on umesto na postojeću brzinu da traži povećanje uploada on bi hteo da sa sadašnjih 20/2 bez da potpiše ugovor pređe na 50/2-8 ili koko već može što kod MTSa a ni kod bilo kog drugog operatora nemože a da ne potpišeš novu UO.
Klasika kao svuda, sacekati lepo i u danu se resi sve.Povecali danas tokom dana UL na 8. Preko chata samo poziv na strpljenje moze da se dobije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari