Ma ubi me autokorekcija na ovom telefonuUključena, ne isključena [emoji14] A oko promene IP adrese: ako treba da je "znaš" uvek što ne koristiš DDNS i pamtiš samo svoj pod-domen? Ruter ima update klijenta za http://www.dtdns.com/
Jel normalno da mi je IP adresa 178.221...
Proveravam čisto da vidim da nisu uvalili NAT?
Ima li neko neku informaciju kad bi mts mogao da poveća upload na 5Mb/s i da li u opšte ima nameru?
Imali su oni na samom početku implementacije VDSL-a uslugu upload booster do 15Mbps (tada je najveći mogući paket bio 50/15Mbps). Tehnički bi oni mogli to da urade kod dosta korisnika, ali je poslovna politika takva da neće. Možeš 100Mbps download (ako imaš tehničke mogućnosti) ali samo 2Mbps upload (sve i da na parici može tehnički 10x više da se izvuče).
Ne , VDSL 50/2 koji je prerastao u 50/5 za 1399rsd na ugovor od 2 godine, vrati se malo unazad i pročitaj moje postove.
Ja ne svraćam i ne pišem gluposti, ako smatraš da pišem gluposti, ti nemoj da ih čitaš, lepo je sve napisano, a što vas mrzi sve u životu da uradite, pa i da čitate, Vaš problem, to znači da čovek ne prati forum, već ponekad svrati, jer da prati forum, iz par stranica iza ove sve lepo piše, znao bi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari