Samo Telekom, u njihovom je vlasnistvu i oni jedini imaju pravo, nazalost.Da li neka privatna firma koja se bavi telekomunikacijama može da izvrši merenje maksimalnog protoka na mojim paricama ili to može samo Telekom?
Ako se radi po PSu oni vrse merenje na osnovu nekog naloga za merenje i u isti taj bi trebalo da upisu i rezultate merenja.
E sad da li ce korisniku dati kopiju, mozes da trazis ali cisto sumnjam, verovatno se vodi kao dokument za internu upotrebu.
A ovo pitanje za RATEL mogu isto samo cisto teorijski posto odgovor znaju ljudi iz ratela i par njih iz telekoma koji su veza sa ratelom.
Verovatno RATEL daje nalog za merenje linije i po istom tom nalogu mu posle vracaju rezultate/parametre na osnovu kojih oni dalje donose odluke/resenja.
Imam uslove za VDSL kod mene u kraju, pa me zanima koju brzinu bih mogao da ocekujem sa ovim parametrima.
Pogledajte prilog 244303
Jel daju uz obnovu ugovora za NET 50 5 meseci za 1 din.?
@Undenis
sa velikom verovatnocom mozes 20/2 i ne mozes 50/2....
@milee09
nemaju potrebe da laziraju a pogotovo sto neko i potpisom overava da je uradio merenje.
Iz njihove perspektive, uradice koliko moraju, a mogu i da kazu "to je sve sto mozemo da uradimo za Vas" a ako ti ne odgovara kao krajnje resenje ponude raskid ugovora i byebye....
...neznam da li su svesni da svojim ponašanjem direktno utiču na prihod i punjenje budžeta Republike Srbije....a da mnoge ostavljaju bez bolje usluge....
@Markic, podneo zahtev u neki petak, subotu. Zvali me negde u utorak ili sredu da je zahtev odobren, postoje uslovi itd... Podignuta brzina u sledeća 24h.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari