Ploce su im u katastrofalnom stanju, masovna je pojava da odlaze u vecna lovista svuda po Srbiji, dok ti samo puca veza a rikonektuje se sam ti si na konju, sledeci korak, koji ces nadam se preskociti, je da posle odredjenog broja diskonektovanja se port zaglupi... i onda nema linka ka portu, moras da zoves tehnicku i da cekas da restartuju port... pakao...
I meni, nekoliko dana, podosta sajtova mnogo sporije otvara. Brzina je odlicna, torrenti full, upload isto, ali sajtovi...Danima mi vdsl 50/2 ne radi kako treba. Primetio sam, da sporije sve otvara, speedtest, 13, 15, 20.... Neće više.
Radilo skoro godinu dana, bez greške, ali sutra moram da ih zovem.
EDIT:
Koliko uspeh da procitam, moj SNR od 9dB je sr4nje. Ne razumem kako ima toliko 'suma' (buke) kada je ovo miran kraj. Skoro pa se nista ne cuje...
Link Status .................... Connect
Modulation Type ................ VDSL2
Actual Rate(Up/Down) ........... 2047/51200 kbps
Attainable Rate(Up/Down) ....... 34229/106754 kbps
Noise Margin(Up/Down) .......... 31/23.1 dB
Line Attenuation(Up/Down) ...... 0/7.7 dB
Output Power(Up/Down) .......... 14.2/-14.1 dBm
Data Path(Up/Down) ............. Fast/Fast
Interleave Depth(Up/Down) ...... 1/1
Interleave Delay(Up/Down) ...... 0/0
INP(Up/Down) ................... 0/0
Profile ........................ 17a
LinkEncap ...................... G.993.2_Annex_K_PTM
CRC Errors(Up/Down) ............ 72/0
FEC Errors(Up/Down) ............ 1895/17
HEC Errors(Up/Down) ............ 0/0
I meni, nekoliko dana, podosta sajtova mnogo sporije otvara. Brzina je odlicna, torrenti full, upload isto, ali sajtovi...
Google DNS je kod mene, a kod tebe? Znas li koja je tvoja centrala trenutno? Ne verujem da si cak na Gundulicev kao ja, ali ne znam gde vasa za "Alonso"?
btw. @Joker: Ne zanosim se, ali da pitam... koliki upload moram da imam da bi se strimovala neka igra npr. na twitch-u ili youtube-u? Verujem da ja ni u teoriji ne mogu (0.85mbps), ali... kako stoje stvari kod tebe sa tih 1.9mbps za upload? (tih 9ms za ping je bas lepa brojka, moram priznati da sam ljubomoran.)
Ja sam iz razgovora sa montazerima saznao da su besni na SBB zato sto im je ispred nosa uzeo 80.000 korisnika sa sve telefonskim brojevima, pa su brze-bolje resili da unaprede mrezu i sprece dalji odliv.
Konkurencija je opijum za narod.
@yooyo, samo IPTV box, direktno na fixnu liniju??
Ako se nakacim na ST Cable, sve usluge TS odjavljujem.
Ok, hvala. Koji VDSL ruter imas? Model/oznaka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari