I neko ce da mi kaze posle da nisam u pravi kakav IQ preferiraju da bi se radio kao operater/salteras?![]()
Ping mi se sa 12ms povećao na 36ms, pre nekoliko dana sam imao problem sa internetom pa su daljinski na portu nešto radili i od tada je ping skočio na 36ms!
Šta može da bude razlog što je sad ping veći nego ranije?
Koliko RATEL-u treba vremena da bi uzeo u razmatranje prigovor na rad operatera?
16.12.2016 poslat prigovor i još uvek ništa!
Pogledajte prilog 217978
Kod mene na Speedtest-u izlaci oko 47 Mb/s, paket NET 50. Vidim da nekima izvlaci i 48. Pitam se od cega to zavisi?
Pogledajte prilog 218097
Parametri linije:
Pogledajte prilog 218096
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prigovor se odnosi na podneti zahtev za uvođenje fiksnog tel. priključka, radnik telekoma je izlazio na teren sa privatnikom (inače bivšim radnikom telekoma) koji vrši postavljanje podzemnog kabla.Da ali efekat tj reakcija onog na koga se žališ je obično oko 2 nedelje od slanja žalbe, od čega pola vremena ode dok se zahtev obradi/zavede.
A pisamce može da plovi narednih 6 meseci baš te briga. Ionako u njemu stoji izjava Telekoma kako oni ništa nisu krivi i kako ih korisnik nije informisao![]()
Na koliko ti je setovan port? Koji ruter imas?
A zar je taj 1 mb više bitan toliko da nešto posebno odradi? Najbitnija je stabilna konekcija,a to od Telekoma uvek imam i sa starim ADSL-om i sa novim VDSL-om.Vidim da mnogi ovde muče muku sa nestabilnom brzinom i pucanjem veze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari