Rock86
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.03.2011
- Poena
- 270
U Krnjaci. Nekih 200-300m od Zrenjaninskog puta. Kad bih imao ovaj noviji modem za VDSL, sigurno bi pokazao jos vece SNR margine...
Podnesi zahtev za NET 50 i uzivaj.
U Krnjaci. Nekih 200-300m od Zrenjaninskog puta. Kad bih imao ovaj noviji modem za VDSL, sigurno bi pokazao jos vece SNR margine...
50Mb bi moglo jer po ovim parametrima imaš oko 250m kabla ali kad je Telekom u pitanju nikad se ne zna!Stigo bioskop i moje selo izgleda
A evo kako je bilo zimus. Znaci profunkcionisao ormar sto je nikao na pocetku ulice.
Nema sanse ,ni ja nisam platio oktobarski racun ,do 20 je rok kako je vec neko gore napisao.Dakle postoji mogucnost da me seku za racun za oktobar koji je danas placen ali nije proknjizen. Mislim da Telekom ima zastitu od iskljucenja?
Danas sam bio u Telekomovoj poslovnici da se raspitam za VDSL pošto mi uskoro ističe ugovor.Pošto sam 2200m udaljen od centrale rečeno mi je da nema šanse za VDSL ali da se uskoro očekuju akcije za NET pakete i da će paket 10/1 koštati 1200din tako da ako nekome ističe ugovor strpite se par dana.
Rekao si akcije za net pakete. ADSL nisi pomenuo.
Za cenu sam i mislio.
Zna li neki poznavalac Jave da kaze na koji nacin moze da se zaobidje jscript prilikom slanja-povezivanja PPPoE podataka. Snimio sam web-stranicu HSI-ja sa sve podacima i naravno username se vidi ali password ne, posto je zasticen java skriptom. Isto se desava i sa Wireshark-om samo sto se u njemu vidi samo MASQUERADE...
Podnesi zahtev za NET 50 i uzivaj.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari