Hvala. A koliko dana prodje obicno od podnosenja zahteva do podizanja opreme?
Pa jel si vec isao, znas da moze net 50 ? Jel su merili
Sent from my iPhone using Tapatalk
A da izbacis net iz Boxa, pa da uzmes VDSL zasebno? Ili nemas ni IPTV ni mobilni u MTSu da zamenis?To i ja razmisljam, ali 10Mb/s mi je stvarno malo na nas cetvoro ukucana koji delimo tih 10Mb/s!![]()
Kako kada, jednom mi je trebalo 2 dana bukvalno, jednom sa cekao 4. Moze i vise da potraje, zavisi od lokacije izgleda, koliko je zauzeta centrala sa zahtevima tada.Hvala. A koliko dana prodje obicno od podnosenja zahteva do podizanja opreme?
Na jednom broju imam stari BOX 2 10Mb/s (net +fixni) ali problem je sto sam 1700m od centrale i mislim da vise od ovoga nece da mi daju, dok na drugom broju imam IPTV sa dva STB-a bez ugovorne obaveze (osi).A da izbacis net iz Boxa, pa da uzmes VDSL zasebno? Ili nemas ni IPTV ni mobilni u MTSu da zamenis?
Pa ne vidim onda sto bi menjao ako uopste i ne mozes vise od 10 verovatno?Na jednom broju imam stari BOX 2 10Mb/s (net +fixni) ali problem je sto sam 1700m od centrale i mislim da vise od ovoga nece da mi daju, dok na drugom broju imam IPTV sa dva STB-a bez ugovorne obaveze (osi).
Pocecu da zavidim ovima sto su do 300 metara udaljeni od centrale/IPANA!Kad neko sedi na centrali kao Drakenzen onda dužina tel. kabla nije bitna![]()
Pa nisam bas u BG, 10-ak kilometara sam udaljen.Pa i @Drakenzen je nekad bio slično daleko od centrale pa su roknuli istureni stepen baš kod njega. Barem si u gradu (još i BG) pa imaš povoda tako nečemu da se nadaš da bi moglo da se desi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari