Šta je novo?

Telekom Srbija VDSL (FAQ 1. post)

Ako moze mala pomoc da se protumaci ova linija da li ima mogucnosti za vdsl.
Posto sam podstanar,da dobijem bilo kakav info da li da smaram gazdu da povecamo brzinu,ako je ovo maks da cutim onda [emoji3]

uploadfromtaptalk1455057423986.jpg

Pet meseci je za nove korisnike ,ko prekida stari ugovor i potpisuje novi ,nema ,nista gratis .Ja uzeo super box ,jos sam bio pod ugovorom ,tako da i ja nisam imao gratis.
Ja sam 20 dana pre isteka starog ugovora potpisao novi i imam 5 meseci gratis. Ne znam šta je kod tebe u pitanju. Možda gratis važi samo za solo VDSL, a ne za boxove.

Ja sam bio pod ugovorom ,jos 1,5 godinu,i nisam imao pet meseci gratis.Mozda ima veze i sto sam uzeo dva telefona preko boxa,na 24 meseca.

Zdravo drustvo, ja sam zvao i pitao jer i mene interesuje i ne moze 5 meseci free na box paketu to iskljucivo vazi za net bez ostalih dodataka(iptv, mobilna i fiksna)
Tako da ako imas box paket onda nema 5 mes. gratis.
Glupo ali tako je.
Nagrade one koji koriste samo net a mi koji im sve placamo....

Pa i mi nismo previse na gubitku ,dobijes 5 puta vecu brzinu za maltene isti novac.

Sta si imao pod UO i koji tip UO si imao od onoga sto si preneo u SuperBox?
I mene zanima da eventualno predjem na SuperBox, jer su mi zeznuli pa nemam popust za IPTV za OSI :( i ne znam da li ce odreagovati sada posle zalbe RATELu da uvaze ipak. Ako ne uvaze, nece mi se isplatiti da ne uvezem u Box.

Za SuperBox ima akcija 3 meseca gratis, nikako 5. Za nju ti nisu uvazili?

Jos 1.5 godinu ugovora ,i dva telefona koja sam uzeo na 24 meseca.Box se prekida ,potpisuje se novi ugovor za superbox ,a rate za telefone nastavljas nesmetano da placas.

Aha, ti si vec bio na Box paketu nekom. Bas me zanima ako je neko imao zasebno VDSL uz neku kampanju (2-5 meseci po dinar, sa uredjajem, itd., znaci sve sem obicne "24UO" bez dodatnih pogodnosti), da li je mogao preci na SuperBox uz 3 meseca gratis.

Mozda ali ne verujem,oni bas gledaju ,da li si u prethodnom ,ugovoru imao neku pogodnost.Na primer .meni je brat uzeo tablet za dinar ,uz net ,i posle godinu dana je hteo uzeti box ,ali mu nisu dali zbog tableta,i mora sacekati kraj ugovora.

Konačno danas dobih Super box 4 50/2 MB/s na udaljenost oko 450 m od centrale UO na 24 meseca. Brzina je ok 49 do 50 Mb/s (za sada) ali na moje iznenadjenje i razočarenje ne dobih HD uslugu, (Rekoše iz razloga tehničkih problema) navodno još nešto proveravaju pa će me obavestiti o rezultatima provere.
P.S. Kod mene u Ugovoru piše da je prva tri meseca 1 dinar /iako sam pre ovog Ugovora koristio pogodnosti prethodnog Boxa 4/

Poslednja izmena:
^
Jesi li tražio da ti provere paricu, pisao zahtev ili si jednostavno pitao i dobio? Pitam zato što sam i ja na nekih 430m ali do sada nisam bio te sreće da ga i dobijem.

Konačno danas dobih Super box 4 50/2 MB/s na udaljenost oko 450 m od centrale UO na 24 meseca.
No shit, Sherlock, zamisli "antenica" je lupala, a iskusni su bili u pravu :D (i dalje mislim na korisnika sa nickom "antena")

^
Jesi li tražio da ti provere paricu, pisao zahtev ili si jednostavno pitao i dobio? Pitam zato što sam i ja na nekih 430m ali do sada nisam bio te sreće da ga i dobijem.

Poslao sam im zahtev preko E- mail-a, a zatim su me zvali i u više navrata smo kontaktirali telefonom.

A ni hvala jos da cujemo :D

Jesam - tvojom izgleda :D

Ne znam zašto sam dobio okrnjeni Super Box 4 (bez HD paketa), kad je brzina sasvim OK od 48 do 50 Mb/s!?:D

Tako će po svemu sudeći i biti. Iako bi više voleo da se ne moraju krnjiti ni Super box ni račun.

Tako će po svemu sudeći i biti. Iako bi više voleo da se ne moraju krnjiti ni Super box ni račun.

Brate mislim da si nezahvalan,ako si na granici ili skoro izvan dometa vdsl a i nekako si dobio ,trazis jos hd paket.Naravno imas pravo ,ali ja bi bio srecan samom brzinom.

Brate mislim da si nezahvalan,ako si na granici ili skoro izvan dometa vdsl a i nekako si dobio ,trazis jos hd paket.Naravno imas pravo ,ali ja bi bio srecan samom brzinom.

A na cemu da bude zahvalan, sto placa punu cenu i sto ce da mu koci televizija i jos nema paket od 400 dinara ... Za te pare predje na sbb i ima sve to ... Njegova zahvalnost su pare koje im daje za ono sto nude a ako su nesto ponudili to treba i da obezbede. Niko njemu tu nista ne cini da bi on bio zahvalan.

Oni su se ogradili da nemaju tehnicke mogucnosti za hd,znaci da nije morao da uzima okrnjeni paket.

Oni su se ogradili da nemaju tehnicke mogucnosti za hd,znaci da nije morao da uzima okrnjeni paket.

Pa po kom pravnom osnovu mu naplaćuju paket za koji nemaju tehničkih mogućnosti? Naplaćivanje nečega što ne postoji i za šta ne postoji realna osnova se zove fiktivno plaćanje tj fiktivan račun i to je prijatelju moj lepši naziv za pranje para ... Ako oni nemaju pokrice za taj račun u smislu tehničkih mogućnosti ne mogu ni da ga naplate tj realizuju ... Teoretski on može da ih tuži ali to je već smešno pošto je tužiti državu nerealno barem kod nas.

Poslednja izmena:
Ne ne, treba da bude zahvalan za okrnjen paket,za to sto uopste ima mogucnost za internet,za to sto im salje molbe pa ceka odgovor visih bica (umesto da oni njemu salju molbe da postane korisnik)! A ostali treba da budu srecni sto imaju jedva 10Mbps (koje placaju isto kao ovi 50) i sto ih ne uhapse i izmlate svaki put kad nazovu da se zale ili prijave kvar!

Njega su i odbili, on je pisao molbu da se isproba parica i da se omoguci SuperBox ako je iole moguce.
Verovatno ce mu i pustiti HD paket, ali uz opasku da nece imati punu brzinu neta mozda.

A mozda i moze sve, nego se majstor zbunio.

Pa po kom pravnom osnovu mu naplaćuju paket za koji nemaju tehničkih mogućnosti? Naplaćivanje nečega što ne postoji i za šta ne postoji realna osnova se zove fiktivno plaćanje tj fiktivan račun i to je prijatelju moj lepši naziv za pranje para ... Ako oni nemaju pokrice za taj račun u smislu tehničkih mogućnosti ne mogu ni da ga naplate tj realizuju ... Teoretski on može da ih tuži ali to je već smešno pošto je tužiti državu nerealno barem kod nas.

Njega su i odbili, on je pisao molbu da se isproba parica i da se omoguci SuperBox ako je iole moguce.
Verovatno ce mu i pustiti HD paket, ali uz opasku da nece imati punu brzinu neta mozda.

A mozda i moze sve, nego se majstor zbunio.

Po toj logice on njima moze mozda da plati kada bude imao i koliko bude imao para ... Koja im je to logika - mozda ne bude puna brzina, mozda ne bude HD usluga i mozda jos ko zna sta ... ali je zato racun sigurno pun... Što reče neko iznad oni treba oni tebe da jure da te zadrže a ne ti njih da moliš da imaš pristojan net za ne tako male pare i još su u superbox ubacili i mobilnu preplatu na paketu (300 min , 300 sms) koji niko ne koristi samo da bi još neku lovu uzeli jer kada bi paket bio 3000 bez preplate to bi bio best buy ...

Ako mu se ne svidja ima izbora da ne trazi i ne uzima to.
Brzina je DO 50 nije garantovana. Nije ni kod drugoh samo sto kod nas jos uvek nije jaka agregacija pa se tl ne primeti.

Za HD ne verujem da je ista sem tehnicke greske.

Nazad
Vrh Dno