Ja sam 20 dana pre isteka starog ugovora potpisao novi i imam 5 meseci gratis. Ne znam šta je kod tebe u pitanju. Možda gratis važi samo za solo VDSL, a ne za boxove.Pet meseci je za nove korisnike ,ko prekida stari ugovor i potpisuje novi ,nema ,nista gratis .Ja uzeo super box ,jos sam bio pod ugovorom ,tako da i ja nisam imao gratis.
No shit, Sherlock, zamisli "antenica" je lupala, a iskusni su bili u pravuKonačno danas dobih Super box 4 50/2 MB/s na udaljenost oko 450 m od centrale UO na 24 meseca.
^
Jesi li tražio da ti provere paricu, pisao zahtev ili si jednostavno pitao i dobio? Pitam zato što sam i ja na nekih 430m ali do sada nisam bio te sreće da ga i dobijem.
No shit, Sherlock, zamisli "antenica" je lupala, a iskusni su bili u pravu(i dalje mislim na korisnika sa nickom "antena")[/QUOT
cheers
Poslao sam im zahtev preko E- mail-a, a zatim su me zvali i u više navrata smo kontaktirali telefonom.
A ni hvala jos da cujemo![]()
Sta kazes??? Da nisi ti mts botu negde lupio glavom?!No shit, Sherlock, zamisli "antenica" je lupala, a iskusni su bili u pravu(i dalje mislim na korisnika sa nickom "antena")
Tako će po svemu sudeći i biti. Iako bi više voleo da se ne moraju krnjiti ni Super box ni račun.
Brate mislim da si nezahvalan,ako si na granici ili skoro izvan dometa vdsl a i nekako si dobio ,trazis jos hd paket.Naravno imas pravo ,ali ja bi bio srecan samom brzinom.
Oni su se ogradili da nemaju tehnicke mogucnosti za hd,znaci da nije morao da uzima okrnjeni paket.
Pa po kom pravnom osnovu mu naplaćuju paket za koji nemaju tehničkih mogućnosti? Naplaćivanje nečega što ne postoji i za šta ne postoji realna osnova se zove fiktivno plaćanje tj fiktivan račun i to je prijatelju moj lepši naziv za pranje para ... Ako oni nemaju pokrice za taj račun u smislu tehničkih mogućnosti ne mogu ni da ga naplate tj realizuju ... Teoretski on može da ih tuži ali to je već smešno pošto je tužiti državu nerealno barem kod nas.
Njega su i odbili, on je pisao molbu da se isproba parica i da se omoguci SuperBox ako je iole moguce.
Verovatno ce mu i pustiti HD paket, ali uz opasku da nece imati punu brzinu neta mozda.
A mozda i moze sve, nego se majstor zbunio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari