Pablo
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.12.2006
- Poena
- 500
Prvo pisi telekomu da ti pošalje username i password. Treba oko 5 radnih dana dok odgovore na zahtev i pošalju username i pass postom.Da li mi neko moze pomoci da HG630 stavim u bridge mode?
Prvo pisi telekomu da ti pošalje username i password. Treba oko 5 radnih dana dok odgovore na zahtev i pošalju username i pass postom.Da li mi neko moze pomoci da HG630 stavim u bridge mode?
A šta napisati za razlog traženja username i passa?Ja sam tražio jer sam hteo svoj ruter da stavim i ladno su me otkačili...Treba ti PPPoE username i password. Ja sam im mailom trazio 25.12 a pismo je stiglo 30.12
Treba ti PPPoE username i password. Ja sam im mailom trazio 25.12 a pismo je stiglo 30.12
Sa kog maila si im pisao? Ja sam im isto napisao da hocu da stavim svoj router i da me ne zanima njihov negativan odgovor.A šta napisati za razlog traženja username i passa?Ja sam tražio jer sam hteo svoj ruter da stavim i ladno su me otkačili...
Postovani,
kako mogu da dobijem PPPoE username i password za internet?
Koristim paket 50/2 na liniji 018/******
I jesi uspeo da stavis Home gateway u bridge mode? Ako imas HG630 jel moze detaljno objasnjenje?Napisao sam sledece:
Dobio sam sledeceg dana odgovor da ce da mi posalju pismo ako postoji tehnicka mogucnost i pismo je stiglo.
Znam da je slican ali ja nikako ne uspevam da ga prebacim u bridge mode. I u toj temi nedostaju slike. Sve mi se cini da su mi dali pogresan Password.Ja ima ZTE ZXHN H367N i jos ga nisam prebacio u bridge posto cekam da mi stigne novi ruter. Imate ovu temu:
http://forum.benchmark.rs/showthrea...55b-Uputstvo-full-bridge-mode-za-Telekom-vDSL
Postupak je verovatno slican.
Jel to onda znači da ne treba da gasim DHCP server na HG630 ili se on automatski ugasi čim ga prebacim u bridge mode?
Da al kad neko zaglavi i nema sanse da proradi niko da pomogne (čast izuzecima). Važno da se diskusija sta je isplativije kablovski net ili vdsl i kome sta treba - fix ili kablovska razvuce na 10 strana. (nemislim na tebe)To je gubljenje vremena, za gledaoce. Tri rečenice se pretvore u nekoliko minuta![]()
Hvala ali znam da koristim pretragu. Zapeo sam na jednom mestu i otvorio topic u nadi da ce neko da pomogne...Sto se tice bridge moda, topic stoji mozda 3-4 ispod ovog trenutno i to sa lepim i jasnim naslovom...
Dobićeš verovatno takav sličan prcmolj*k ali taj HG531 nećeš sigurno pošto je to ADSL2+ ruter. Dele par ZTE modela ili Huawei kako koja poslovnica ima. Ja sam dobio ZTE igračkicu, ZXHN H168N.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari