Šta je novo?

Telekom Srbija VDSL (FAQ 1. post)

Da li mi neko moze pomoci da HG630 stavim u bridge mode?
Prvo pisi telekomu da ti pošalje username i password. Treba oko 5 radnih dana dok odgovore na zahtev i pošalju username i pass postom.

Ok pisacu im samo mi kazi username i pass za šta?
Šta nakon što mi pošalju?

Treba ti PPPoE username i password. Ja sam im mailom trazio 25.12 a pismo je stiglo 30.12

Treba ti PPPoE username i password. Ja sam im mailom trazio 25.12 a pismo je stiglo 30.12
A šta napisati za razlog traženja username i passa?Ja sam tražio jer sam hteo svoj ruter da stavim i ladno su me otkačili...

A šta napisati za razlog traženja username i passa?Ja sam tražio jer sam hteo svoj ruter da stavim i ladno su me otkačili...
Sa kog maila si im pisao? Ja sam im isto napisao da hocu da stavim svoj router i da me ne zanima njihov negativan odgovor. :D

Napisao sam sledece:

Postovani,

kako mogu da dobijem PPPoE username i password za internet?

Koristim paket 50/2 na liniji 018/******

Dobio sam sledeceg dana odgovor da ce da mi posalju pismo ako postoji tehnicka mogucnost i pismo je stiglo.

Napisao sam sledece:

Dobio sam sledeceg dana odgovor da ce da mi posalju pismo ako postoji tehnicka mogucnost i pismo je stiglo.
I jesi uspeo da stavis Home gateway u bridge mode? Ako imas HG630 jel moze detaljno objasnjenje?

Telekom Srbija VDSL

Ok poslacu im i ja tako isto. Kazi mi samo sta radim nakon sto dobijem PPPoE username i pass?
Napisi detaljno kako se HG630 stavlja u bridge mode...

Poslednja izmena:
Kako se niko nije setio da napravi video tutorijal ? Snimaju ovi novopeceni jutjuberi kojekakva ****** a nesto pametno da snime, nema sanse. :mad:

To je gubljenje vremena, za gledaoce. Tri rečenice se pretvore u nekoliko minuta :)

To je gubljenje vremena, za gledaoce. Tri rečenice se pretvore u nekoliko minuta :)
Da al kad neko zaglavi i nema sanse da proradi niko da pomogne (čast izuzecima). Važno da se diskusija sta je isplativije kablovski net ili vdsl i kome sta treba - fix ili kablovska razvuce na 10 strana. (nemislim na tebe)

Da li je neko trazio da ga skinu sa carrier-grade-nat? Do sad mi to nije smetalo ali neke igre ne mogu da igram online zbog toga.

Sto se tice bridge moda, topic stoji mozda 3-4 ispod ovog trenutno i to sa lepim i jasnim naslovom...

Sto se tice bridge moda, topic stoji mozda 3-4 ispod ovog trenutno i to sa lepim i jasnim naslovom...
Hvala ali znam da koristim pretragu. Zapeo sam na jednom mestu i otvorio topic u nadi da ce neko da pomogne...

Koji VDSL ruter mogu dobiti. Da li da se nadam nekom boljem od ovog trenutnog smeća HG531 V1?

Dobićeš verovatno takav sličan prcmolj*k ali taj HG531 nećeš sigurno pošto je to ADSL2+ ruter. Dele par ZTE modela ili Huawei kako koja poslovnica ima. Ja sam dobio ZTE igračkicu, ZXHN H168N.

Dobićeš verovatno takav sličan prcmolj*k ali taj HG531 nećeš sigurno pošto je to ADSL2+ ruter. Dele par ZTE modela ili Huawei kako koja poslovnica ima. Ja sam dobio ZTE igračkicu, ZXHN H168N.

Nadam se da će imati bar zavidnu antenu za WiFi, kakav je WiFi na tvom ZTE-u?

Minimalno jači u odnosu na Huawei HG530 (koji je bio isti đavo kao HG520c pre njega) koji sam imao dok sam koristio ADSL. Ništa posebno. Nikad od rutera bez spoljne antene ne možeš očekivati jak signal.

Kod mene je bila prosle godine devojka iz teledirekta posto mi ugovor istice krajem februara za Net50.I nudi ona meni super box itd,ali ja na kraju kazem ja imam 50/5 sa uslugom UB,ona kao pa meni ovde pise 50/2.I naravno na kraju nista ne uradimo,jer ne dam 5 Mbps uploada. Nakon 15ak dana me zovu iz telekoma,znate vama istice ugovor,imate mogucnost 5 meseci po 1 din itd,ja kazem a upload booster?Paa ako obnovite ugovor,imacete 50/2. Ok hvala lepo,ostajem na ovome.Ali cena ce vam biti veca bez uo,ja kazem tih 200 din skuplje bez uo i nije neka razlika :D Ali koji *****izam,ja HOCU da im platim VISE,a oni nece.A parica mi je super,pise mi max Downstream max rate (kbit/s) 119428
Upstream max rate (kbit/s) 31324

Pricali o tome ista stvar kod mene samo ja nisam uzeo UB pa sam presao na mega box tadasnji kad mi dosla teta iz TD-a a tada sam imao 50/2 inace parica super preko 100 DL Mbps i 50Mbps UL
Sad trenutno podesena parica na 66

Da li su josh nekog gurnuli u NAT i prave se ludi sem mene ? Imam problem, lokal su mi gurnuli u NAT i sada nemam vise pristup video nadzoru. Call centar i [email protected] ili ne razumeju ili se prave blesavi da su to uradili...

Hvala za temu...znaci epidemija...
Zasto se lepo ne predje na IPV6 :(

Zato što onda moraju da menjaju gomilu opreme. Za proteklih 20 godine tek oko 10% planete je prešlo na IPv6.

Nazad
Vrh Dno