Pa sto ne rece onda celu vest vec samo ono sto se tebi ne svidja dobro znam da ti se ni ostatak ne svidja ali toj je tvoj i problem SjBBa.Tačno tako,i ja ih mrzim.
Medju prvim korisnicima sam po pitanju adsl-a i mts-a.SBB mi je daleko na svim lokacijama.
Posle moje gore poruke izasao je intervju sa direktorom telekoma na b92.Covek kaze da im je 40% prihoda od fiksne telefonije.Zločinačka pretplata čini svoje.
Pa zar ne treba Port Mapping umesto Port Triggering? Evo kako je kod mene
Pogledajte prilog 187240 Pogledajte prilog 187241
ruter je hg630 a uTorrent 2.2.1
![]()
I ja sam popunio trigger kolonu, mapping nisam pipao. A sto si iskljucio UPnP u uTorrentu ?
Sad citam na forumu da je telekom pozatvarao svima portove, tako da ovo gore nema smisla.
Takođe sam im poslao prigovor 26.11. na zatvorene portove na HG 630 i tada su formalno odgovorili:ja sam poslao formalnu reklamaciju na uslugu.
ako ne reše problem redosled je: udruženje za zaštitu potrošača, inspekcija, medijacija, sud.
sudjenje se realno isplati samo ako tuži više nas.
čekam odgovor na reklamaciju.
Do danas nema odgovora od Telekoma po ovom pitanju.Zahvaljujemo se na obraćanju i ukazanom problemu.
Obaveštavamo Vas da smo Vaše obraćanje prosledili našoj tehničkoj podršci koja će pristupiti rešavanju problema. Ljubazno molimo za malo strpljenje, svakako ćete po rešavanju biti obavešteni.
Za sve dodatne informacije u vezi sa našim uslugama, kao i za sugestije i primedbe, stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
Telekom Srbija
postoji ipak neki problem oko otvaranja portova :trust: odmah po prebacivanju na VDSL modem ZTE H-168N na test porta koji je kao otvoren nije odgovarao. Potom sam podesio DMZ opciju i onda je bilo sve ok neko vreme da bi sad ponovo nastao problem i svi portovi su blokirani bez obzira na uredna podešavanja.
dali neko ima sličan problem sa ovim uređajem?
Dobio sam poziv od govornog automata koji kaze da je moj zahtev za VDSL 50mbps realizov pozitivno, da dodjem u najbližu poslovnicu da preuzmem opremu.Danas su me zvali iz telekoma i pitali da li sam ja podneo zahtev za 50 mbps. Trazili su broj LK da provere identitet i tehničke mogućnosti kao javice mi.
Stavio sam na vreme originalni link,baš zbog tebe.Pa sto ne rece onda celu vest vec samo ono sto se tebi ne svidja dobro znam da ti se ni ostatak ne svidja ali toj je tvoj i problem SjBBa.
Dakle covek lepo rece i da je mts povecao broj iptv korisnika za 25% da ce godinu zavrsiti sa 400.000 iptv priklkjucaka, broj korisnika xDSL-a su podigli za 5%, broj pretplatnika mobilne telefonije je veci za 100.000 a na post paid je preslo 150.000 ljudi i imaju novih 200.000 pretplatnika sa box paketima a i zavrsili su veliki data centar itd...
E tako se dobronamerno prenosi ves, a ne kao ti prenosis.
Sad sam u dilemi da li da potpisujem ugovor zbog ovih zatvaranja portova pošto mi je torrent bitan a i ponekad odigram koju igricu online?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari