Uz vektoring da tada ide do 500m i preko 100, a uz jos i bonding ihajjjjj.
Evo jedna informacija ko nas to jos uvek nije moguce i nisam hteo uopste da spominjem i vectoring i bonding ali kad si vec pomenuo da kazem i ovo da naprimer bondingom(usnopljavanjem) npr. 6 parica i primenom tehnike vectoringa dostize se brzina Ja sam hteo ali za sad sam odustao, a citao sam vec da je neko kupio bas cini mi se ovde u temi, tako da ce se verovatno javiti. 540Mbps na rastojanju od 700m odnosno brzinu od 250Mbit na rastojanju od 1.5 km.
Niste znali a?
Ja nisam hteo o tome da pisem da ne "polude" ovi koji su sada onemoguceni da uzmu vece brzine od 20Mbit a mogli bi da MTS koristi ove dve stvari.
Ja sad bez vectoringa i bondinga mogu da imam 100Mbit, kad bi mi usnopili 6 parica i primenili tehniku vectoringa imao bih ko od sale 1Gbps s obzirom da sam na 80m od dslama ne centrale, a bonding je jako popularan u USA oni imaju viska parica, kod nas nema viska parica sve je po broju, nazalost i za sada je ovo sto sam pisao nemoguce zato i nisam hteo da pisem o ovome da se neko ne smori ko je na 700 pa ne moze da dobije sad ni 50 a zna da je teorijski moguce 550 ko od sale ali ne u Srbiji vec u USA recimo.
Dal ce i kad ce mts da pocne sa vectoringom i bondovanjem ne znam pitao sam ali to niko ne zna sad a pricao sam sa mojim prijateljima direktorima u mts, cekaju prodaju pa ko zna ko ce kupiti mts i da li ce to raditi zato se nista ne zna kad se bude znalo pisacu o tome, do tada....