Šta je novo?

Telekom Srbija VDSL (FAQ 1. post)

Meni je 659 din. Dve linije, ali je isti broj.

Jel moguće da je mts-ov site toliko smotan da ne mogu da se logujem? Kreirao sam nalog ali nije mi stigao potvrdni email. I sad kad ocu da se logujem kaže da je pogrešno korisničko ime/email ili lozinka. A lozinka i email su 100% dobri, cak sam i resetovao lozinku...

Taj vdsl treba trazitu u telekom da ti ga uvedu?
Oni vide dal ima mogucnosti i to je to.on bolje funkcionise od adsl i bolja je fiksna linija ili jok?

Taj vdsl treba trazitu u telekom da ti ga uvedu?
Oni vide dal ima mogucnosti i to je to.on bolje funkcionise od adsl i bolja je fiksna linija ili jok?
Da,trebalo bi da korisnik pozove i raspita se da li postoje tehnicke mogucnosti za VDSL2.Brzi je dosta od ADSL-a i to najvise zavisi od rastojanja koliko je korisnik udaljen od DSLAM-a ili isturenog stepena,a sto se tice fixne linije tu sve ostaje isto,nit je bolja,nit je gora! :)

Taj net košta 70USD mesečno. Ovde je, nažalost, problem platiti i 15USD mesečno za net :(
Taj u US jeste, i prilicno ga retko ima gde. Ali ja u Koreji placam takav 30-ak $. I to zato sto 100/100 kosta cak 25$, a za ovaj od 30$ se dobija vise gaming kanala plus :) (da, sve je ukljceno - TV, net i VOIP fixni). Ali posto postoji oligopol mobilnih - 30$ najniza tarifa kao nasa od 2.5EUR ima :)

Jel moguće da je mts-ov site toliko smotan da ne mogu da se logujem? Kreirao sam nalog ali nije mi stigao potvrdni email. I sad kad ocu da se logujem kaže da je pogrešno korisničko ime/email ili lozinka. A lozinka i email su 100% dobri, cak sam i resetovao lozinku...
Verovatno baguje, meni je jednom prilikom izbacivao to za sacuvanu lozinku, bila je greska kod njih. Mnogo im baguje sajt, ne znam koji fenomen od manjka razuma i mozga je ono radio ili dozvolio da se pusti u "Rad" ;)

Zvali su me pre neki dan i nudili vdsl 50/2 za istu cenu koju plaćam za 20/2 (1899din), samo da dođem da zamenim adsl uređaj za vdsl, što sam ja danas i uradio. Dobio sam uređaj VDSL HG630. Evo speed test-a

btw video sam da sad mogu da uzmem i box sa vdsl-om, pa sam se prijavio za super box4 (3600din promo do 30 oktobra) dobijam net 50/2 + fiksni (150 min sa ostalim fiksnim a sa telekomovim besplatno) + TV (100+15 hd kanala) + mobilni 300 minuta + 300 minuta sa mts mrezom 600 poruka 1Gb net). plaćaču skoro 2k manje nego do sada, baš sam zadovoljan. + 3 meseca 1 dinar na 24 meseca ugovor.

Poslednja izmena:

Verovatno baguje, meni je jednom prilikom izbacivao to za sacuvanu lozinku, bila je greska kod njih. Mnogo im baguje sajt, ne znam koji fenomen od manjka razuma i mozga je ono radio ili dozvolio da se pusti u "Rad" ;)

Posle nekoliko promena lozinke uspeo sam da se logujem i ponovo sam dobio aktivacioni link. I za sad radi. :)

Nova promocija
https://www.mts.rs/privatni/vesti/Privatni-korisnici---vesti/1256
A zahtevi koji nisu reseni za 20/2 i 50/2 VDSL sa tabletom oni se izgleda brisu jer tableta nema.
E sada prijaviti se opet na ovaj zahtev za ovom promocijom naravno bez tableta. i cekati u negogled
dok se ne steknu uslovi za dobijanje 20/2 VDSL jer portova u manjim sredinama nema ni u ludilu.
SRAMOTNO.

Jel neko zna da ako podnesem zahtev za 50/2 online i tamo sve popunim i kliknem na kupi dali se time obavezujem da koristim taj net odnosno da li ce mi na kucnu adresu poslati ugovor i opremu ili je to samo za proveravanje tehnickig mogucnosti ? Mislim nemam poslovnicu u mom selu a mrzi me da idem za grad samo da mi kazu npr da ne mogu da dobijem 50/2 nego samo 20/2...

Nije obaveza, tek ti dolazi ugovor za potpis posle, ako moze.

Peneda, pa realno, 4 meseca za 20/2 po dinar, a tek 5 za 50/2 dodju vise od tableta. Da sam znao sigurno da ce dati ovo - cekao bi! (ocekivao sam, uvek tako rade, ali nisam bio siguran zbog tajminga z aprodaju)

Ja danas uzeo nakon dugo mozganja, 10/1 sa 2 meseca po 1din. Kako nema tehnickih mogucnosti za vise od 8/1, bolje nije moglo.:)
Naravno na 2g.

Ja probao pre 2 meseca da se prijavim za 50/2 i kazu mi da ne moze jer kada sam potpisivao trenutni ugovor uzeo sam tablet tako da za mene ova nova promocija ne vazi :) Moram da cekam istek ugovora na leto 2016...

Nije obaveza, tek ti dolazi ugovor za potpis posle, ako moze.

A ako može jel' me prvo zovu telefonom da potvrde ili odmah šalju ugovor? Mislim jos se premisljam, nisam siguran pa želim da znam da imam i ovu opciju tj 50mbps.

A ako može jel' me prvo zovu telefonom da potvrde ili odmah šalju ugovor? Mislim jos se premisljam, nisam siguran pa želim da znam da imam i ovu opciju tj 50mbps.

Zovu te da bi te obavestili dal imas uslova ili ne za to.Ako imas salju ugovor i sta ti sve treba.

Ja probao pre 2 meseca da se prijavim za 50/2 i kazu mi da ne moze jer kada sam potpisivao trenutni ugovor uzeo sam tablet tako da za mene ova nova promocija ne vazi :) Moram da cekam istek ugovora na leto 2016...

Ja npr. nisam uzeo tablet i nisu mi dali da uzmem ovu prethodnu promo ponudu sa tabletom(trenutno sam na 50 po ceni 10 - 1899din.). Ali su me zato zvali nekoliko puta za superbox.

Ja npr. nisam uzeo tablet i nisu mi dali da uzmem ovu prethodnu promo ponudu sa tabletom(trenutno sam na 50 po ceni 10 - 1899din.). Ali su me zato zvali nekoliko puta za superbox.
Ma moze, nego, kako sam rekoh nekoliko puta u temi, naisao si na nekoga ko ili ne zna ili ga mrzi da radi pa otkaci sto brze moze ;)

Da li uz superbox sleduje 5 meseci fraj?

NE!

Da,samo to treba pronaci na onom njihovom cirkus kolorado sajtu.

I dalje ništa od super boxa... Maksimalna daljina 250m (ja na nekih 450) od centrale tako da i dalje mogu samo da ga sanjam, a baš bi mi odgovarala ova sadašnja akcija.

I dalje ništa od super boxa... Maksimalna daljina 250m (ja na nekih 450) od centrale tako da i dalje mogu samo da ga sanjam, a baš bi mi odgovarala ova sadašnja akcija.

Probaj da RATELu posaljes primedbu, iako je u pitanju komercijalna usluga.
Tipa, uz prihvatanje i manje brzine od 50/2, ne postoji tehnicki razlog da se korisnici koju su na vise od 250m stave u nepovoljan polozaj i placaju vise nego korisnici koju su na manje, tako nesto.

Nemam ideju da li bi to proslo, ali probaj! Nece kostati vise od 10 minuta posla!

Ja podneo zahtev za 50mbps + 5 meseci Frei. Ne nadam se puno pošto sam na selu ali ipak da probam. :)

Moze link do te akcije ?

Nazad
Vrh Dno