Mi se tu lomatamo oko nekih 20 ili 50 mbps i upload 1 ili 2 mbps, a pogledate kako ljudi uživaju u tajfun brzinama interneta!!!.
https://www.youtube.com/watch?v=gjtAXdZLK98
Da,trebalo bi da korisnik pozove i raspita se da li postoje tehnicke mogucnosti za VDSL2.Brzi je dosta od ADSL-a i to najvise zavisi od rastojanja koliko je korisnik udaljen od DSLAM-a ili isturenog stepena,a sto se tice fixne linije tu sve ostaje isto,nit je bolja,nit je gora!Taj vdsl treba trazitu u telekom da ti ga uvedu?
Oni vide dal ima mogucnosti i to je to.on bolje funkcionise od adsl i bolja je fiksna linija ili jok?
Taj u US jeste, i prilicno ga retko ima gde. Ali ja u Koreji placam takav 30-ak $. I to zato sto 100/100 kosta cak 25$, a za ovaj od 30$ se dobija vise gaming kanala plusTaj net košta 70USD mesečno. Ovde je, nažalost, problem platiti i 15USD mesečno za net![]()
Verovatno baguje, meni je jednom prilikom izbacivao to za sacuvanu lozinku, bila je greska kod njih. Mnogo im baguje sajt, ne znam koji fenomen od manjka razuma i mozga je ono radio ili dozvolio da se pusti u "Rad"Jel moguće da je mts-ov site toliko smotan da ne mogu da se logujem? Kreirao sam nalog ali nije mi stigao potvrdni email. I sad kad ocu da se logujem kaže da je pogrešno korisničko ime/email ili lozinka. A lozinka i email su 100% dobri, cak sam i resetovao lozinku...
Jel moguće da je mts-ov site toliko smotan da ne mogu da se logujem? Kreirao sam nalog ali nije mi stigao potvrdni email. I sad kad ocu da se logujem kaže da je pogrešno korisničko ime/email ili lozinka. A lozinka i email su 100% dobri, cak sam i resetovao lozinku...
Verovatno baguje, meni je jednom prilikom izbacivao to za sacuvanu lozinku, bila je greska kod njih. Mnogo im baguje sajt, ne znam koji fenomen od manjka razuma i mozga je ono radio ili dozvolio da se pusti u "Rad"![]()
Nova promocija
https://www.mts.rs/privatni/vesti/Privatni-korisnici---vesti/1256
A zahtevi koji nisu reseni za 20/2 i 50/2 VDSL sa tabletom oni se izgleda brisu jer tableta nema.
E sada prijaviti se opet na ovaj zahtev za ovom promocijom naravno bez tableta. i cekati u negogled
dok se ne steknu uslovi za dobijanje 20/2 VDSL jer portova u manjim sredinama nema ni u ludilu.
SRAMOTNO.
Nije obaveza, tek ti dolazi ugovor za potpis posle, ako moze.
A ako može jel' me prvo zovu telefonom da potvrde ili odmah šalju ugovor? Mislim jos se premisljam, nisam siguran pa želim da znam da imam i ovu opciju tj 50mbps.
Ja probao pre 2 meseca da se prijavim za 50/2 i kazu mi da ne moze jer kada sam potpisivao trenutni ugovor uzeo sam tablet tako da za mene ova nova promocija ne vaziMoram da cekam istek ugovora na leto 2016...
Ja npr. nisam uzeo tablet i nisu mi dali da uzmem ovu prethodnu promo ponudu sa tabletom(trenutno sam na 50 po ceni 10 - 1899din.). Ali su me zato zvali nekoliko puta za superbox.
Ma moze, nego, kako sam rekoh nekoliko puta u temi, naisao si na nekoga ko ili ne zna ili ga mrzi da radi pa otkaci sto brze mozeJa npr. nisam uzeo tablet i nisu mi dali da uzmem ovu prethodnu promo ponudu sa tabletom(trenutno sam na 50 po ceni 10 - 1899din.). Ali su me zato zvali nekoliko puta za superbox.
Da li uz superbox sleduje 5 meseci fraj?
Za na net 20/2 pise 4 meseca po din i tablet? Jel ide i jedni i drugo ili jedno ili drugo?
I dalje ništa od super boxa... Maksimalna daljina 250m (ja na nekih 450) od centrale tako da i dalje mogu samo da ga sanjam, a baš bi mi odgovarala ova sadašnja akcija.
Moze link do te akcije ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari