markomix
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.11.2009
- Poena
- 375
Plaćamo po novoj ceni za Net10 = 1.999,00 din.
Pa to bi moglo ako je neko dobio tu akciju bez ugovorene obaveze, ali sa UO cena je 1549
Plaćamo po novoj ceni za Net10 = 1.999,00 din.
To što si napisao je cena za net20,ne vidim kakve to veze ima sa bivšom net50 promo cenom.
Ponuda Telekom Austria.
xDSL
8 Mbps / 768 kbps
16 Mbps / 3 Mbps
30 Mbps / 6 Mbps
FTTH
16 Mbps / 3 Mbps
30 Mbps / 6 Mbps
50 Mbps / 10 Mbps
100 Mbps / 20 Mbps
Pa to bi moglo ako je neko dobio tu akciju bez ugovorene obaveze, ali sa UO cena je 1549
Samo se vi nadajte da ce biti bolja ponuda kad ih svabe kupe. Dobicemo FUP i bedne pakete po paprenim cenama(jer svaba misli da serbischen zigeuner nije za bolje).
daj boze da ih neko kupi da se maknemo bede od sadasnje ponude.
Ako se uvede FUP posle prodaje , nove gazde mogu očekivati samo masovni raskid internet ugovora od strane postojećih korisnika
Doco, jel pokusavas da dokazes da su kod telekoma extra paketi po super cenama ili sta?
Taj visak mora nekako biti placen posle iz drzavne kase opet, a bolje ONI nego strancima da ide taj deo, posto Nemac nece nama doneti dobro po ovom pitanju (neta i usluga).Da li vi uopste znate koliki visak zaposlenih oni imaju i da oni pojedu svu dobrobit koja je trebala da zavrsi kod korisnika.
Ti si previse naivanDa li znate koliki je mito i korupcija da udjes sa robom kod njih.
Kad mi to napisete ovde tacno koliko je to,onda cu vam poverovati da novi kupac nece doneti ništa bolje.
Osim u Scandi zemljama, ja nisam nailazio na garantovan 100/100 po nekim OK cenama. Mogu ja u Koreji dobiti i Gbit/Gbit za ~20-25EUR (sa TV/fixnim), medjutim, to ni unutar Koreje nije garantovano.Ovde se zabada nož u leđa malim privatnicima sa netom 100/100 koji naplacuju 1500 eura svaki mesec.
To je jedan primer, dok je bilo i primera po 250GB. Cim se ima taj FUP, to je samo guranje vecih i vecih ogranicenja. Ne dozvoli da pocne, nece stati.Ne znam zasto ste toliko protiv FUP-a, pogledajte malo bolje ponudu telekoma koji imaju FUP. 300 GB, 600GB, 1290 GB ili 3240 GB nije uopste malo, a brzine su solidne u odnosu na tehnologiju pristupa (ADSL i FTTH).
Nesto racunam, ako nisi izostavio neku tacku, ispada da je FUP veci nego moguci trasnfer?ADSL
do 4 Mbps / 512 kbps, do 1290 GB protoka
do 10 Mbps / 640 kbps, do 3240 GB protoka
Ne zezaj.Zelim da dokazem da je trenutna ponuda naseg telekoma vrlo losa pogotovo sa ukinutom dodatnom uslugom Upload Booster za korisnike VDSL i opticke mreze.
Hahahaha, ***, koliko si ti naivanDaće bog sa nebesa i budući kupac da nama koji imamo adsl ili vdsl net pakete ukinu obaveznu predplatu za fiksni telefon
Tu si u pravu.Onaj ko zna znanje,može lako da otme dobar deo SBB korisnika ali to ovi naši pojma nemaju kako se radi ,jer su plaćeni od SBB-a da rade u njihovu korist.
Nema sta oni da misle,zna se koje cene imaju prodju.Zna taj pre kupovine sta da ocekuje i kakva nam je platezna moć.Manje zaposlenih lezilebovića,vise paketa i veća raznovrsnost ponude po svim pitanjima.
Da li vi uopste znate koliki visak zaposlenih oni imaju i da oni pojedu svu dobrobit koja je trebala da zavrsi kod korisnika.
Da li znate koliki je mito i korupcija da udjes sa robom kod njih.
Kad mi to napisete ovde tacno koliko je to,onda cu vam poverovati da novi kupac nece doneti ništa bolje.
Ovde se zabada nož u leđa malim privatnicima sa netom 100/100 koji naplacuju 1500 eura svaki mesec.Meni takav telekom nije potreban niti njihove gangsterske cene.
ĐAVO IH ODNEO U BESTRAGA.Dabogda ostali svi bez posla i dabogda se zaposlili kod onih kojima su otimali 1500 eura,da vide kako se mora raditi 16 sati dnevno da se plati gangsterska pedplata.
Osim u Scandi zemljama, ja nisam nailazio na garantovan 100/100 po nekim OK cenama. Mogu ja u Koreji dobiti i Gbit/Gbit za ~20-25EUR (sa TV/fixnim), medjutim, to ni unutar Koreje nije garantovano.
Skandi zemlje isto nemaju garantovan protok van tog podrucja.
Nije to isto, ovde je tih 100/100 stvarno.
Ne mogu da se setim gde i za koliko, neko jeste dao primer gde ima jeftinije (naravno da ima...), ali nismo ko zna gde na dnu.
To je jedan primer, dok je bilo i primera po 250GB. Cim se ima taj FUP, to je samo guranje vecih i vecih ogranicenja. Ne dozvoli da pocne, nece stati.
Nesto racunam, ako nisi izostavio neku tacku, ispada da je FUP veci nego moguci trasnfer?10/8*3600*24*30 = 3168 GB
Zar ti to ne lici sumnjivo ?
Inace, cisto da te obradujem - u DE je zabranjen FUP zakonomKod nas nije.
Ne zezaj.
Živeli tržni centriBtw danas ne radi 19813 da proverim da li nas prebacuju na 20/2.
Najerovatnije ce biti ipak Telekom Austrije.Probaj naći net ponudu kod Deutsche Telekoma pošto će oni verovatno biti novi vlasnici Telekom Srbija a.d.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari