Zasto nisi isao da zamenis ruter?
Išao malopre na Terazije, međutim i tamo ista priča, ne žele da daju novi modem, insistiraju da zovem tehničku podršku, jedva sam ih ubedio da oni pošalju zahtev za izlazak ekipe na teren.
Ovo je stvarno ludnica, ne znam više kako da rešim ovaj problem...
Uvek zovem tehničku podršku, oni kažu da ostavim modem uključen da će proveriti,i na tome tako i ostane. Niko ne izađe na teren.
Išao malopre na Terazije, međutim i tamo ista priča, ne žele da daju novi modem, insistiraju da zovem tehničku podršku, jedva sam ih ubedio da oni pošalju zahtev za izlazak ekipe na teren.
Ovo je stvarno ludnica, ne znam više kako da rešim ovaj problem...
Uvek zovem tehničku podršku, oni kažu da ostavim modem uključen da će proveriti,i na tome tako i ostane. Niko ne izađe na teren.
Znaci NE DAJ BOZE da imas neki problem sa VDSL-om, ista prica dakle kao sa SBB-ovom podrskom...
@Markic
Slican problem sam ja imao na jednoj lokaciji kada je odumirao ispravljac od ADSL rutera. Radi dva dana, pa ne radi par sati, pa... Ako imas ispravljac slicnih karakteristika, mozes probati. U najgorem slucaju, ubices taj ruter :d
Prijavljujem ja, ali niko ne dolazi.A ko ga menja ?podrška, onda prijavi kao čovek iznad post, opet, pa nek dodju...
Ako mi se dobro čini isti ispravljač koristi i stb, odnosno sa istom amperazom?Rado bih probao, ali nemam ispravljač.
@maki22 Ako mislimo na istu ženu sa naočarima, onda je bila.
Ni danas ništa od zamene modema, jutros je zvao neko iz Telekoma i rekao da je kao menjao neka podešavanja oko modema (bukvalno mi uvek to kažu) i da pričekam par dana, tih par dana su već 2 meseca.
Gledao sam nešto na netu: Vidim da su neki ljudi išli direktno kod Telekomovog servisera i menjali modeme, koliko sam shvatio, taj serviser se nalazi u najbližoj centrali. E sada to je bilo pre par godina, jel zna neko jel još postoje serviseri Telekoma u Poštama?
Sta mu dodje peckalica?
Izvini mozda glupo pitanje, nisam pusac, nisam zagledao/istrazivao delove nijednog upaljaca a i isti ne koristim gotovo nikad, ni u stanu jer mi sve na struju.
Pa ako moze malo detaljnije da odem i kupim upaljac da vidim sta je peckalica, mozda i znam sta je ali je drugacije zovem.
Ja bih ga odavno uništio, već sedam dana ti kažemo šta da uradiš a ti čekaš ove iz telekoma...
I ja sam na optici ali džabe, džabe ako ne živiš u dvorištu njihove centrale. Iako sam na optici udaljen sam od njihove centrale 800m, ovu brzini aktiviraju samo do udaljenosti 250m. Proveri telefonom koliko si udaljen.Ovih dana U Staroj Pazovi prebacuju korisnike na optiku. Mogu li sa ovim parametrima izgurati 50/2?
Pogledajte prilog 221392
Možda nisi bio šaramantan :d (dobio si odgovor "Nažalost, mi ne možemo da menjamo modem") A ko ga menja ?podrška, onda prijavi kao čovek iznad post, opet, pa nek dodju...
Tu sam menjao modem, stb...potpisavao par ugovora. Pokušao u knezu da potpišem tv na 50% kao stari korisnik, kao iz topa, NE MOŽE :smash:
Prošetah do Terazija, strpljivo ja čekam, čak pustam i preko reda. Gle čuda sve može, za 3 minuta...
Da li postoji neki nacin da saznam koju brzinu mts moze da mi ponudi bez toga da se obavezujem telefonskom linijom. Nova zgrada je u pitanju, nemam fiksni, imamo DSLAM na prizemlju znaci njihova optika ulazi u zgradu. Medjutim odbijaju da mi daju odgovor, pre nego sto potpisem ugovor za fiksni.
Ne može. I da može, trebao bih da uveden fiksni koji bih plaćao 2 god. da to saznam, koji mi u životu ne treba. Šta reći nego *****izam. Ali sam proverio sa komšijom koji ima fiskni, udaljenost ta i ta, sistem ne dozvoljava da se aktivira veća brzina ako si dalje od 250m tj. 50/2.Nije presudno to koliko je udaljen već kakva mi je parica. Podnesi zahtev trebalo bi da ti odobre...
U zgradi do Super Vera telefonske linije se nalaze na Alcatel 1000 E10 centrali koja se nalazi iza benzinske pumpe u Zarkovu. Dakle, nije u pitanju Ericson IMT IP centrala kao kod mene ili Huawei IP, tako da sumnjam da ide optika do zgrade. Verovatno ide novi bakarni kabl posto je zgrada nova. To je to, oko 800m kabla i to bakarnog. Nikakav istureni stepen u blizini/zgradi i sl.
Provereno optika!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari