Šta je novo?

Telekom Srbija IPTV - prvi utisci

• Začetnik teme mischo
  • Datum pokretanja
Ljudi mene su prevarili, ja imam x301 160 gb, ali jednom slucajno sam ga prevrnuo i pogledao dolje, bio sam iznenadjen kad sam tamo video IDE hard disk Western Digital 80 gb. Kad sam nazvao sluzbu za korisnike, bili su iznenadjeni, i rekli su da to nema veze, jos kazu dosta je za snimanje i 80 gb, ali reklamaciju su primili. Pa pogledajte na doljnjoj starani resivera da nisu i vama takav uvalili.

Ovo tvoje ima mnogo veze sa daljinskim za Telekomov STB i sa njihovom televizijom.

SineDragane, jel su ti zamenili daljinski?

Jesu posle utvrđivanja nadležnosti koja služba treba da ga zameni...Prvo se operateri dogovarali koji je nadležan za pružanje informacije tj. upućivanja na nadležnu službu. Poslednji od njih mi je rekao da će mi odgovoriti za najviše dva sata. Zvali me za pet minuta i uputili na bivšu Lolinu zgradu na zamenu daljinca. Ne budem lenj, odem tamo i obratim se jednoj od službenica. Kaže mora da se konsultije sa šeficom. Dođe šefica i kaže mi da nije sigurna da sam na pravom mestu. Ja joj objasnim da su me uputili operateri posle konsultacija sa nadležnima a ona me ljubazno zamoli da sačekam da se ona konsultuje sa višim šefom. Viši šef joj reče da i on mora da se konsultuje sa još višim šefovima i da će javiti za 15 minuta šta dalje. Javi se viši šef i posle toga šefica ode u magacin i donese nov daljinac u celofanu. Kaže, proverite ga molim vas da li radi. Uporedimo ga sa starim i stvarno radi. Čak su mi vratili i moje baterije...Sve je trajalo oko 30-40 minuta.

Prilozi

• IPTV Daljinac.jpg
    IPTV Daljinac.jpg
    63.9 KB · Pregleda: 240
da li neko moze da mi da kodove za daljinski od IPTV da radi na quadro tv?

Dodali i CineMax 2:)

e ljudi imam ja par pitanja nisam pratio dugo temu a muci me da nadjem

jel jos uvek postoji problem ako hocete da gledate na 2 tv-a?

kakav je kvalitet slike?

Mislim da i za IPTV vazi isto pravilo kao i za Total I Digi,moze na josh jedan tv ali jedan isti kanal :(

prekjuce sam uzeo adsl, i iz nevezushe mi je sluzbenica sa saltera rekla da ce uskoro biti mogucnost na 2 ili 3 TV-a posto sam je nesto pitao u vezi iptv-a... sad kako ce to resiti nemam pojma, nisam ni pitao a i da jesam nebi dobio odgovor od nje :D

Nazad
Vrh Dno