Od svega ovde procitanog vezano za IPTV moram samo da prokomentarise"Ytrewq" komentar kako je usluga EPG kao neka "naucna fantastika"u Srbiji.
Pa covece ja imam SBB D3 uslugu vec skoro 6 meseci i od pocetka preko njihovog dekodera imam EPG ( Electronic program guide)kojim sam jako zadovoljan i mnogo je jednostavnija i preglednija usluga za koriscenje od obicnog teletexta.
A programski vodic imam cak i za domace krsh kanale a ne samo za strane i to za 7 dana unapred i to sasvim lepo funkcionise.Nista nije nemoguce kad se hoce.
A onda kad krene Telekonjov IPTV i kad pocnu da se hvale kako imaju EPG u svom servisu ispasce kao da su oni sa tim izmislili"toplu vodu",a SBB to vec ima odavno.
A to sa stalnim odlaganjem rokova sa pustanjem komercijalne prodaje IPTV-a samo pokazuje koliko je Telekom"ozbiljna"telekomunikaciona firma.
Samo da podsetim da su tu uslugu svojevremeno jos prosle godine najavljivali 100 % vec od 1 marta ove godine,pa su pomerili sad za 1 septembar.A neko gore u prethodnim komentarima je jos spomenuo da ima"pouzdanu"informaciju da se ocekuje tek za 3-6 meseci sto znaci negde januar sledece godine i tako"lipsi magare do zelene trave".Ljudi nemojte da se lozite,nema od tog nista u nesposobnoj zemlji Srbiji.A kada konacno jednog lepog dana to i krene ,cene za tu uslugu ce im biti na svetskom nivou,dok cemo plate i dalje imati albanske