mmarkovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.04.2008
- Poena
- 319
Ok, zanima me da li je jos neko od vas koristio ovo cudo i sta mu se desava posle! Naime, sinoc u ovo vreme sam "podneo zahtev" za ADSL SpeedUP sa 1Mbit na 1.5Mbit ... kada sam ustao ujutro sve je bilo ok ... standardno, i od kada sam se vratio oko 20h kuci sve radi manje vise isto, na ruteru pise 1536, protok ide DO 1Mbit ... dakle ne prelazi 120kb/s ... SpeedTest i ostali sajtovi mi pokazuju FULL 1Mbit ... tj. ono sto placam 1023kbit ... Malo mi je nerealno da imam TOLIKE GUBITKE, kolega ima paket 1.5 kod derekoma i njemu je normalno oko 170 ... ja te brzine nisam video, cak i net limiter i du meter kazu da je plafon 120...
Da li sam ja ovom uslugom dobio svojih 1Mbit koje placam ili je to fora? Mislim da li je moguce da imam tek sad pravi megabit i da ga je ovaj speed up zbunio?
Koliko ovo cudo traje? Videh da traje samo 3h i da kosta 50din + PDV, u cemu je fora?
Da li ce po isteku speedUp-a ruter prikazati starih 1023kbit? JOS UVEK je Line Rate - Upstream (Kbps): 188 Line Rate - Downstream (Kbps): 1535, ali od onih 170kb/s nema nista ... plafon je 123kb/s!!!
Ajd pomagajte, sada sam vrlo umoran i ne naspawan, pa ako neko ima nesto da kaze i predlozi ... pisite :type:
Hvala unapred!
Da li sam ja ovom uslugom dobio svojih 1Mbit koje placam ili je to fora? Mislim da li je moguce da imam tek sad pravi megabit i da ga je ovaj speed up zbunio?
Koliko ovo cudo traje? Videh da traje samo 3h i da kosta 50din + PDV, u cemu je fora?
Da li ce po isteku speedUp-a ruter prikazati starih 1023kbit? JOS UVEK je Line Rate - Upstream (Kbps): 188 Line Rate - Downstream (Kbps): 1535, ali od onih 170kb/s nema nista ... plafon je 123kb/s!!!
Ajd pomagajte, sada sam vrlo umoran i ne naspawan, pa ako neko ima nesto da kaze i predlozi ... pisite :type:
Hvala unapred!