Šta je novo?

Telekom Open ADSL?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
nenenene... sigurno misle da nismo provalili da su malkice povecali brzine pa sad hoce da nas obaveste o tome.

jel neko nasao na netu nesto o OpenADSL uopste ovako... nema nigde info... a jedino sam cuo za OpenIPTV, ima logo slican kad se pali IPTV :)
najjaca je reklama... :) ne mozes da je provalis nikako, to su nam dali da mozgamo malo... :)

Hmmmm..... Bas im je povecanje...!

Pogotovo sto su zakinuti korisnici ADSL-a (za razliku od kablovaca) jer ne dobijaju ono sto placaju!!! :mad:
Oni se navodno pravdaju zbog onog overhead-a. Al mene kao korisnika u sustini bas briga za to, ako placam 1536 tj 2048 onda hocu da imam toliko a ne 1300 kbps umesto 1536 tj. 1500 kbps umesto 2048

Pa koji im je to fazon? I jos se** kako su ultra ubrzali!!! buahahah!!! :smash:

Poslednja izmena:
Slabo gledam TV, ima li neki link ka ovoj reklami ili youtube klip ?

cak i u zemlji Srbiji,cak i u Telekomu,niko nije lud da baca pare za reklamu necega sto je vec proslo i desilo se,ovo je nesto novo,a sta je...saznacemo..strpljivo,nema potrebe da svi glumimo vidovnjake.

... a ja sam čuo da će pustiti ADSL brzinu koliko kome oprema i linija može da izdrži... ;)

reklama je uspela.. prica se o njoj na sve strane, otvorena je siroka rasprava, otvaraju se posebne teme, sva energija usmerena ka misteriji OPEN-ADSL, pojavili se proroci, ljudi zovu, pitaju...

pitalica:
.. Sta je to sto ide na TV i zove se ADSL a nije internet..

Poslednja izmena:
Dok se ja zamajavam sa citanjem o reklami i telekomu pametni ljudi prelaze kod drugih provajdera.

reklama kao da je pravljena za Bukurešt devedesetih

Probo ja i na IPTV, glavni meni/info strana/promocije ali i tamo nema ništa o OPEN ADSL. Računam, ako se odnosilo na korisnike IPTV-a biće tamo...ćorak. :wall:

reklama je uopste za povecanja. to `open` bi trebalo da znaci da ce svi paketi u opste u buducnosti biti ubrzavani...

To "open" znači u stvari "OPREM" :)

Ne bacajte hejt. Ovo je nesto novo. Ima i potpuno novi logo. Da je ovo reklama za prethodno povecanje (jeli moguce da toliko ljudi vjeruje u takvu glupost) bio bi ovaj logo na sajtu.

Tako da... vjerovatno od 1.12. nesto novo. :banana:

glupost ili ne, na reklami pishe "svi korisnici prelaze na sledeci paket po isoj ceni" i ispod imash listu 512 --> 768 itd...da ne nabrajam sve pakete...e sad mozda i bude neshto od 1.1.09, ljudi pricaju o tome...tako daaa.. ja verujem o ono shto vidim

glupost ili ne, na reklami pishe "svi korisnici prelaze na sledeci paket po isoj ceni" i ispod imash listu 512 --> 768 itd...da ne nabrajam sve pakete...e sad mozda i bude neshto od 1.1.09, ljudi pricaju o tome...tako daaa.. ja verujem o ono shto vidim

a mozda ne bude i nista kao i ubicajno jedino nam je da cekamo i vidimo ja bi naj pre voleo da mogu da uvedem sbb ali ne mogu :(

Mislim da kaže u reklami "svi korisnici open adsl-a..." što opet može da se tumači na različite načine :trust:

Mene u ovoj prici brine to, sto se Open logo i natpis open pojavio na zgradama Telekoma kao novi logo kompanije Telekom.

Imam unutrasnji strah da se slucajno nije desila neka transformacija koja nije zvanicna ili se priprema teren ka novom logou koji ce biti blizi tom buducem kupcu.

To je slicno kao i prica Vip i sve naznake i oznake i boje logoa Vodafona od samog starta bez spominjanja brenda Vodafone.

Daj boze da je ovo samo novo bezopasno re-brendiranje Telekoma.

Pa procitajte moj post u temi Internet revolucija i videcete o cemu se radi. Takodje nema potrebe za ovom temom vise, objasnio sam vam sta je. Predjite svi na ovu drugu temu da se skoncentrisemo tamo. I da dobijemo to povecanje ali ne 8 nego 16 megabita, to jest ja bi trazio i 24. Znaci zasto ne bi imali recimo 2 megabita 1200din, 4 1800, 8 2400, 16 3000 i 24 4000.

Pa procitajte moj post u temi Internet revolucija i videcete o cemu se radi. Takodje nema potrebe za ovom temom vise, objasnio sam vam sta je. Predjite svi na ovu drugu temu da se skoncentrisemo tamo. I da dobijemo to povecanje ali ne 8 nego 16 megabita, to jest ja bi trazio i 24. Znaci zasto ne bi imali recimo 2 megabita 1200din, 4 1800, 8 2400, 16 3000 i 24 4000.

Ajde sad se lepo probudi iz tog divnog sna, umij se i okreni onda oko sebe i probaj da shvatis gde zivis. :D

OPEN ADSL - 0, 24 Mbit za iste pare . VAUUUUUU kakve brzine ..... ;)

( * 9813, radnici Lelekom-a ili ti TeleKonja iz UE nemaju veze o ovoj akciji, sto se moglo i ocekivati )

Poslednja izmena:
Kasno stigoh da vidim celu reklamu al videh neki merac sa brojkama,brojke nisam video koje su pa ako neko ko je video kaze.
Mozda su to nove brzine.

Znali se sta je ovo na kraju?

Nisam video na tv-u, ali predpostavljam da pricate o reklami koju su radili ljudi iz "Fried Pictures"-a.

http://www.friedpictures.com/history/102-roller-coaster.html

Kliknite na "Roller Coaster" u recenici:
New character animated TVC for ADSL Telekom Srbije "Roller Coaster". Making of "Roller Coaster" is posted on our blog.

I pogledajte reklamu (mov fajl), frejm po frejm (pauzirate emitovanje, pa se setate kursorskim tasterima levo/desno slicicu po slicicu) ako zelite.

Na "brzinomeru" je min 512 a max 2048. E sad, kazaljka skace negde iznad 512 na 2048. Tek sad mi nista nije jasno. ;)

Ako bude sta super, ako ne bude, necu se iznenaditi.

Pozdrav!

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno