nenenene... sigurno misle da nismo provalili da su malkice povecali brzine pa sad hoce da nas obaveste o tome.
Sasvim moguce, znam neke ljude koji uopste nisu provalili da je brzina povecana.
Ne bacajte hejt. Ovo je nesto novo. Ima i potpuno novi logo. Da je ovo reklama za prethodno povecanje (jeli moguce da toliko ljudi vjeruje u takvu glupost) bio bi ovaj logo na sajtu.
Tako da... vjerovatno od 1.12. nesto novo. :banana:
glupost ili ne, na reklami pishe "svi korisnici prelaze na sledeci paket po isoj ceni" i ispod imash listu 512 --> 768 itd...da ne nabrajam sve pakete...e sad mozda i bude neshto od 1.1.09, ljudi pricaju o tome...tako daaa.. ja verujem o ono shto vidim
glupost ili ne, na reklami pishe "svi korisnici prelaze na sledeci paket po isoj ceni" i ispod imash listu 512 --> 768 itd...da ne nabrajam sve pakete...e sad mozda i bude neshto od 1.1.09, ljudi pricaju o tome...tako daaa.. ja verujem o ono shto vidim
To "open" znači u stvari "OPREM"![]()
Pa procitajte moj post u temi Internet revolucija i videcete o cemu se radi. Takodje nema potrebe za ovom temom vise, objasnio sam vam sta je. Predjite svi na ovu drugu temu da se skoncentrisemo tamo. I da dobijemo to povecanje ali ne 8 nego 16 megabita, to jest ja bi trazio i 24. Znaci zasto ne bi imali recimo 2 megabita 1200din, 4 1800, 8 2400, 16 3000 i 24 4000.
Mislim da kaže u reklami "svi korisnici open adsl-a..." što opet može da se tumači na različite načine :trust:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari