Ej, ok, vidim ima vas koje je ovo pogodilo ... ali mislim da najveci broj korisnika baš briga za user & pass ... "obični" korisnici i sl. Očigledno su napravili ceo taj setup za 1 dinar u fazonu sipaš i ne misliš, znači za prosečnog korisnika ... dodje kući, uključi, koristi. Skroz ima smisla što se tiče support-a, jedna vrsta modema/rutera, piše da je sve namešteno i da ne dirate, i šta sad. Ono jeste modem stvarno gadan, ali to nije poenta.
A problemi 'ne radi mi eMule' .... to ti je do eMula sto je glup a ne do telekom linka ... zakupi statičku IP pa emjuliraj. Jel vam palo na pamet da Telekom zvanično NEĆE da vam daje te mogućnosti na dinamičkoj adresi, sa 1 din setupom, sa cenom gde je dupliran link za iste pare koliko je ranije koštalo ? Šta njih briga ... od tog 1. septembra su promenili pravila kako se njima svidja ...
Takodje ne vidim šta vas je sprečavalo da se lepo raspitate kad ste se prijavljivali za uslugu, ili da birate drugog provajdera. Mislim ako su vas tamo direktno lagali onda se žalite i tužite ih, ovako ko vam je kriv.