ivica
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.09.2002
- Poena
- 680
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel Core Ultra 5 245K cooled with BeQuiet! Dark Rock 5
- Matična ploča
- Gigabyte Z890 Eagle
- RAM
- 2x32GB Kingston Fury 6000Mhz@CL36
- GPU
- Gigabyte RTX 4060 Windforce 8GB OC
- Storage
- Kingston NV3 2TB + HDDs
- Zvuk
- onboard
- PSU
- BeQuiet! Pure Power 12 1000W
- Kućište
- Cooler Master 690 II Advanced.+ 5,25" 4x USB3.0 front panel
- Monitor
- Dell U2312HM
- Miš & tastatura
- Logitech K330, M705
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Odem kod ortaka koji ima Telekom JetSpeed IAD-WP2 i vidim na kompu kao da je iscupan kabal kad ono LAN interface pao.
Probam LAN portove od 1 do 4 i nista (samo 1 i 4 su za net) ASDL lampica sija ali ruter nikako da podigne LAN na kompu dok LAN na njemu svetli. Na kompu Intelova pro/ve network integrisana.
Misleci da je mozda mrezna ponesem komp i kabal koji rade ok na mom TP-LINK TL-WR543G. Konektuje se lepo i podigne se interface.
Izgleda da je vrisno switch chip isl. u njemu ili se zabagovao. Gasio sam i pali al' nista.
Jedino kad mu vratim komp da probam da resetujem ruter na onaj mali taster al' ne verujem da ce da radi.
Inace kako mi je rečeno, LAN je pao odjednom u radu a ne pri paljenju kompa ili rutera.
Probam LAN portove od 1 do 4 i nista (samo 1 i 4 su za net) ASDL lampica sija ali ruter nikako da podigne LAN na kompu dok LAN na njemu svetli. Na kompu Intelova pro/ve network integrisana.
Misleci da je mozda mrezna ponesem komp i kabal koji rade ok na mom TP-LINK TL-WR543G. Konektuje se lepo i podigne se interface.
Izgleda da je vrisno switch chip isl. u njemu ili se zabagovao. Gasio sam i pali al' nista.
Jedino kad mu vratim komp da probam da resetujem ruter na onaj mali taster al' ne verujem da ce da radi.
Inace kako mi je rečeno, LAN je pao odjednom u radu a ne pri paljenju kompa ili rutera.
Poslednja izmena: