Mnogo!![]()
Niko jos nije dobio ko se tako prijavio. Mada bi trebalo da krene od decembra pa do februara.![]()
razdvajanje dvojnika je akcija Telekoma koja se najavljuje tekuce godine za kraj naredne godine svake godine..
To sto pripadas istoj mreznoj grupi ne znaci da ima uslova za ADSL jer se radi o razlicitim centralama. tako da ces sigurno sacekati drugi telekom ADSL talas...Da li neko od vas mozda zna da li iskljucivo gradovi na onoj listi dobijaju adsl posto zivim u Smed. Palanci, a nje nema na listiali pripadamo pod Smederevom (026) i telefonski racuni nam stizu iz Smedereva da li ovo automatski znaci da ce mo dobiti i mi ili znaci da cu cekati jos par godina i neko bolje vreme.
probaj... nista ne kosta..I da li odgovoraju kada im posaljete mail na onu njihovu adresu info@telek....
He..he... Da nisu to ribe s HOT-Line..
Dva puta sam postavio pitanje i dva puta su odgovorili :trust:I da li odgovoraju kada im posaljete mail na onu njihovu adresu info@telek....
http://www.telekom.nadlanu.com/adsl/adsl.aspx?ac=solo&br=1
Je l' ovo pocelo i zvanicno?
Ukoliko bi neko hteo da predje na Telekom, a koristi vec neki ADSL provajder, jel postoji mogucnost da izgubis port, jer kada prekines ugovor, tvoj port dodeljuju nekom drugom koji je na cekanju za ADSL.
He..he.. pravi si car..Telekomov hotline sa tematikom skorog dobijanja ADSL-a."Da,Da,Da dacu ti adsl..."![]()
![]()
![]()
Ortak mi je poslao copy/paste sa valjda Telekomovog sajta gde oni na pitanje kolika je agregacija odgovaraju da oni ne koriste agregaciju vec da svakog korisnika povezuju direktno na link .
jel' zna neko jel' se popust od 5900din dobija ukoliko se samo prijavim za ADSL pre 1.12. ili moram i da potpisem ugovor pre 1.12.? i kako ide mehanizam za to? ja se prijavim na onom sajtu, i sta onda cekam?
Da li to sto nemaju agregaciju znaci da bi DL mogao da dostigne punu teoretsku brzinu? Ili da ce ping biti nizi?
Meni je radnica u KS rekla da je dovoljno to sto sam se prijavio da bih uhvatio popust.jel' zna neko jel' se popust od 5900din dobija ukoliko se samo prijavim za ADSL pre 1.12. ili moram i da potpisem ugovor pre 1.12.? i kako ide mehanizam za to? ja se prijavim na onom sajtu, i sta onda cekam?
Pa tako ti stoje stvari na ADSL-u.![]()
Platis 256k - dobijes 215k, 512k - 435k, 768k - 650k.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari