Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bravo za @Telekom_Srbija za free wi-fi na #SerbianOpen"
Izgleda je to...

Lol, koji pajseri - ako je to iznenađenje vredno pomena, onda stvarno...

oni nas zezaju

ATP Serbia Open...

untitled.jpg

:wall:

Makar sam osvojio karte lol

Čestitam

Ko čeka taj dočeka sledeći put ti možda uleti speedup ili neki tablet! :p

Svašta, ja se ponadah pojeftinjenju, razmišljam da pređem na sbb ali se plašim zbog ping-a, igram warcraft.

hahahahaha...
Posle ovoga i ona varijanta sa free tablet(ama) nije losa :)
Bar bi bili veseli :d

Bagra neotesana, jedva cekam da mi istekne ugovor u septembru pa ih napustam zauvek. Net mi vikendom puca na svakih 5 minuta, skoro pa neupotrebljivo za bilo sta i jos bednih 1.5/256 naplacuju 1500 dinara... Ne razumem zasto ljudi uopste uzimaju ADSL kod njih kada su skoro svi ostali provajderi jeftiniji ili bar za isti novac imaju vece brzine (za kablovsi internet da i ne pricam). Mozda da pokrenemo neku akciju na forumu tipa "Prijavite se svi koji uskoro napustate Lelekom zbog bezobrazno visokih cena i malih brzina" pa da im link ka toj temi prosledi Ninoslav na Tviteru a te karte neka sebi nabiju, znate vec gde ...

@mitsuru brate, i meni puca za vikend(evo sada) uzasno!! Ne zalim se na brzinu jer imam 630kb/s down i up 0.81 za 1500din... Ali nemam mogucnosti za sbb i druge provajdere, samo Telekom ima kod mene :S

Ja sam uleteo u onu promociju 50% jeftinije... Za 766 din mesecno imam 6mbit (hvala SpeedUp-u) i do sada nisam imao nikakav problem sa ADSL-om...2x mi se mozda izgubila konekcija za godinu dana...
Jednom mi je doduse crkao modem, ali istog dana su dosli i zamenili. Pre toga sam bio na SBB-u... ping los, veza cesto pucala...A infrastruktura kablovske je bila nova u zgradi.

Elem, sve zavisi od raspolozenja malih gremlina...Nekome je dobra kablovska, nekom ADSL...Nekom je cak i mobilni internet ok...

meni je dovoljan sasvim mobioni internet kupim tablet transformer i nemislim o bateriji.

oce ovi iz lelekoma ponuditi neku akciju nakon isteka ove 50% u junu ?

Vama sto puca konekcija, prijavljujte kvar svaki dan, moraju da vam nameste. Takodje recite lokalnim tehnicarima da vam data path prebace sa "fast" na "interleave" mod, malo ce biti veci ping ali nece pucati sigurno. Meni su tako resili kada sam presao na 4Mbit zbog dugackog i loseg kabla.

ja sam zvao, ali mi rekao da zato sto imam 2 splitera puca. moram prvo to da resim da bude na jedan(nemoguce) pa ako bude pucao da zovem.. nemaju oni pojma..

Ma... kaze, "nagomilavale se greske godina, zato ti nije pucao pre nego sada poceo da puca" .. i to jedan dan mi nijednom ne pukne a prkljuce i juce a i danas ne znam broja koliko je puta pukao..

Ja koristim Telekomov ADSL i veoma sam zadovoljan. Do sada gotovo da nisam imao problema.

Opet iznenadjenje...dele karte ?!??@##

Prilozi

• uploadfromtaptalk1335906290971.jpg
    uploadfromtaptalk1335906290971.jpg
    57.5 KB · Pregleda: 309
Meni danas puca veza kao luda. Mozda je zbog tih karata sto dele :S:

Jedno pitanjce :)
Prosle godine sam uzeo onu akciju (IPTV + 4Mbps) i od tad nisam vise imao problema sa pingom dok skidam nesto sa neta. E sad planiram preci na BOX4, ali se bojim da ce mi nesto zeznuti :D Taman krenem nesto online da igram a brat krene da surfuje i u K***c... Na ruteru mi pokazuje da imam 10/1 a koristim valjda 8/0.5, pa kontam da mi je zbog toga ping dobar ili gresim? Kakav je ping kod vas kad skidate nesto sa max brzinom sa neta?

Nikakav, moraš imati slobodnu konekciju da bi mogao da se igraš online, ako se nešto skida u pozadini pozdravi se sa igranjem.

Na pirelijevom ruteru (kod telekoma) imas podesavanja za prioritetni saobracaj odnosno za grupu prioritetnog saobracaja (ne posebno kontrolisanje svake aplikacije).
Da li ce to biti http surf, p2p, gaming...elem, ja igram dotu preko garene i kanter na raznim serverima dok u pozadini skidam nesto sa torrenta bez ikakvih problema i lag-a...10-20ms je veci ping nego obicno...a i to je diskutabilno

Pa kazem trenutno kad pustim neki download max brzinom da mi je ping isti kao sto je bio pre download-a. Znaci cesto skidam preko xdcc-a gde su brzine dosta dobre, desi se da skida brzinom 450-500 KB/s a ping ni malcice nije veci. Planiram preci na BOX4 ali se bojim da ce mi zeznu nesto pa da cu ponovo imati problem sa pingom :)

Znaci bez problema radi net na 3 racunara. Kod brata klinci gledaju crtace na youtubu po ceo dan i surfuju, ja igram BF3, dotu i druge online igre i jos skidam u pozadini nesto. Pa me zanimalo jel to sad normalno tako kod svih ili je to samo kod mene tako?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno