Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
DDa li vam radi IPTV veceras? Izbacuje mi neki uzvicnik u gornjem desnom uglu i nema ni jednog kanala.

Channel ... is not available. Kontam da je nesto kod njih.

sad videh da mi i net trokira....

Poslednja izmena:
DDa li vam radi IPTV veceras? Izbacuje mi neki uzvicnik u gornjem desnom uglu i nema ni jednog kanala.

Channel ... is not available. Kontam da je nesto kod njih.

sad videh da mi i net trokira....
Ni meni ne radi IPTV, restart ne pomaže. Net radi normalno.

Poslednja izmena:
Meni se svaki dan po nekoliko puta izgubi konekcija na par sekundi. Nije do kablova do rutera, jer je sve radilo savrseno nekoliko godina.
Zna da iritira nestabilna konekcija, a ne znam o cemu se radi.

meni su torenti zablokirani na 9.5 kb/s (malopre sam probao da skidam ubuntu i isto je koji god torent da skidam). net radi odlicno.

kada uradim restart kompa utorrent radi normalno nekih 2-3 minuta i posle se brzina smanji na 9.5 kb/s.

Poslednja izmena od urednika:
da javim da je problem bio u utorrentu. reinstalirao sam ga i sada radi super.

Danas se net vuce ko mrtav konj(opet),tu i tamo se ponekad resetuje modem ali manje nego proslih dana,sve u svemu jedan veliki shit od interneta. U pitanju je click 4 paket! Dl je ok i krece se od 460-490 kb/s,tako mi je uvek sljakao ali ucitavanje stranica LOL blagi uzas!!!

http://www.speedtest.net/result/1579034749.png

Poslednja izmena:
Nisi jedini i kod mene ista situacija, surf ubi boze......:wall::wall::wall:

Da li mogu na neki način da zaobidjem plaćanje pretplate za "besplatne impulse":d kod Lelekoma i plaćam samo ADSL?
Samo bacam 500 dinara mesečno, 6k godišnje hranim lopove.

Nije moguće.

Dobar pokušaj. :)

Dajem proglas: Nepotski lopovi jedite još malo, bata čika ide kod konkurenata sa nameštenih tendera, na samo izvorište sreće, u vašim besplatnim redovima me više biti neće!

treba narod masovno da napusta Lelekom jer ovo je sramota , prvo te ucene da placas fiksnu telefoniju a onda ti prodaju i ADSL koji NE radi. Znaci ako nisu mogli za ovih ja mislim 4 godine koliko distribuiraju ADSL da to osposobe da radi kako treba onda verovatno nikad i nece a ako ne umeju neka plate strane strucnjake koji ce to da im dovedu u red ....
lepo narod treba da se pozdravi sa njima i predje u konkurentske firme jer Telekom nije jedini.

Koji provajder nudi ADSL da nije telekomov ?

pa imas preko kablovske koji ja mislim da nije telekomov.. SBB

To nisu cene za ADSL. Drugo, mi smo jedina zemlja koja još uvek uživa nepostojanje tkzv. "fair use" politike kod provajdera. Očekujem prvo promenu politike, pa tek onda povoljniji net.

Verat bi trebao da ima spoljni link, ne znam da li ga koristi za ADSL, al' ne vidim što ne bi. Orion takođe.

Inače i meni je sinoć ADSL užasno radio. Tj. užasnije nego standardno.
ADSL priključke mora da kupi od telekoma, a uz njih mora da plati i određeni link ka telekomu, tako da teško da će nečiji ADSL raditi bolje (ne kažem da telekomov radi dobro) od telekomovog. Naravno da postoji druga opcija pored ADSL-a.

dal oni citaju sta im narod pise i kakve probleme ima i kakav je porast anti telekomskog raspolozenja i dal cu u mom gradu neki put da budem u mogucnosti da promenim net NIJE MI JASNO

ovo je uzas kako radi u zadnjih par sati....

Da nema neko Thomson speedlink 585 V6 ruter , da mi okaci firmware , ja svaki firmware koji sam nasao ne radi sa lelekomom , ako moze neko da da svoj zavrsio bi mi posao bricked mi je ruter danima.

konacno prokinu:d

I meni bi trebao Thomson-ov firmware model je TG 585 v7 takodje za telekom....probah nekoliko..... ne rade :(

Meni juce od pre podne pa do negde u toku noci nije radio net. PPPoE konekcija nije mogla da se uspostavi, a uredno se spajao na centralu.

Pominje li se neko ubrzanje ADSL-a, kao odgovor na SBB-ove promene brzina?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno