Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^ Meni baguje i kad pustam preko tog sajta,neka pesma radi a neka ne.

JA sam probao da pustim nekoliko, radi ok. Doduse nisam nasao bas sve pesme koje na YT nadjem, ali ok, odlican je sajt.

Hvala za preporuku!

Usporenje interneta se vratilo :wall: ali zanimljivo je to što preko speedtest sajta pokazuje dobar ping i optimalnu brzinu za Budimpeštu i Bratislavu a za Beč ili bilo koji nemački grad je tuga i u pogledu pinga i u pogledu brzine.:wall:

Ja bih rekao da ovaj problem nije do Telekoma nego negde između Budimpešte i Beča.

Samo da dodam da je youtube uzas. Jel zvao neko telekom?

to svi znamo a da si i ti procitao poslednjih par stranica znao bi i ti. tako da nam jos informacija o tome kako je youtube uzasan nisu potrebne. a sta telekom ima sa time? sta oni mogu da urade pa da tebi youtube bolje radi? ako svi ostali sajtovi slicnih namena rade ok a youtube zeza znaci da nije do telekoma nego do samog youtuba.

problem je do linkova prema inostrasntvu , a telekom je kod nas glavni tako da je telekom zaduzen za (ne)rad interneta u srbiji !!!

Bitno da Lelekom naplati "kvalitet i svemirsku brzinu interneta" sve do poslednje parice

JA sledeci put kad budem zvao u Lelekom to ce da bude onog dana kad budem isterivao iz kuce ovo g...o od interneta... valjda cu da predjem na kablovski vise da mi se smiri glava ..........:wall:

@smallvile
pa sta hoces da kazes da svuda u svetu you tube ne radi (glupost) ... meni je net do pre ovog poslednjeg sto oni (lelekom) nazvase ubrzanja sve radelo EXTRA a sada krsh zivi da ne gresim dusu download radi extra (torent) ali zato ako hoces da se nesto poigras online ili da pustis neki omiljeni spotic na you tube DIZI RUKE NA VREME,,,, znaci doslo vreme da se manja provajder.. za pare koje placam zahtevam i kvalitetnu uslugu a od lelekoma dobijam samo racune na vreme a net ce vec da bude nekada pa sto oni ne kazu ce platis kad imas A???

Poslednja izmena:
Sad sam se za*ebao i uveo ovo ****** od adsl-a i iptv-a na kojem nema sta da se gleda ako se ne pljune 2k dinara za sve pakete i nikad vise.Nazalost prisiljen sam da cekam do isteka godine dana da ne placam smradovima penale za raskid ugovora.

ako svi ostali sajtovi slicnih namena rade ok a youtube zeza znaci da nije do telekoma nego do samog youtuba.

nisi u pravu. imam server u inostranstvu i napravio sam tunel do njega. kada ne koristim tunel youtube se vuce kao baba, kada idem preko tunela youtube mi leti.
pa valjda je odavno otkriveno da telekom ogranicava pristup youtube-u da bi ustedeo link, to valjda svi znamo?

Eh kad bi od nekog insajdera jos i dobili potvrdu da je to tacno ...

Jos samo da mi neko objasni sta je tunel i kako da ga "iskopam" :D

Proxy?

Ja sam prezadovoljan radom interneta, samo me interesuje kada ce telekom dobiti stb uredjaje, zbog iptv

izvinjavam se sto uskacem u temu, znam da je jedno 100 puta pitano al moram opet... jel bi moglo da se ja i drug menjamo rutera, da ja njemu dam moj hg510 a on meni njegov hg520c zbog wireless-a?!

Probaj prvo da pitaš teh. podršku da li su voljni da ti zamene taj "stari" uređaj sa početka ADSL priče za aktuelni HG552a1.

probacu ali ne verujem... jedino da prijavim da mi je crkao...

Poslednja izmena:
Zamenite se slobodno jedino ako bude kasnije nekih problema onda neka kvar prijavi onaj čiji je modem.

Nove uređaje mogu da pregledaju ako je potrebno preko mreže. Meni su odmah ponudili.

znam da su pre jedno dve godine zabranili da se kacis sa iste linije sa dva razlicita rutera u nekom periodu pola sata/sat. ne znam da li je nesto menjano od tada. ako nije iscupas jedan ruter, iskuliras jedno vreme pa nakacis drugi i to je to.

Da, YouTube se vuce kao crevo, interesantno, cini mi se da do 15h radi dobro pa onda kao da krenu da ogranicavaju portok i to tako traje sve do ponoci - strahovito podseca na praksu pojedinih share servisa koji na slican nacin i u slicno vreme ogranicavaju protok za free korisnike :smoke:
Zaista nema smisla, otvara mi klipove kao da imam 128k a ne 4mbita :wall:, a primecujem da mi i stranice prilkom surfinga otvara nekako kilavo - a sto je nasmesnije od svega download na torentima i share servisima pici samo tako, sve u full-u :p

Telekom je skoro počeo da naplaćuje taksu od 1000 dinara za selidbu ADSL-a sa jednog na drugi telefonski broj.

Samo da javim da sam se ratosiljao ADSL-a i prešao na kablovski net. Bilo je jako teško i trebalo je naći debele veze za SBB, ali sam uspeo! Zbogom neukim i neobrazovanim ljudima u telekomu!!!

Popio sam jednu ljutu u to ime ...

Da li je kod beotela bolja situacija Sto se tice Youtuba msm je l se i kod njih vuce kilavo??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno