Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Stvarno su toliko jadni.
Za 1425din (tako nesto) placam 1Mb/s. Za te pare kod Euneta (ako sam korisnik njihov bar 6meseci) bi imao 2Mb\s, a ko SBB-a ako se vezem ugovorom na 2godine, imao bih 4Mb\s
Trenutno koristim click 1 paket (1mbit).. Zanima me samo da li i dalje imam 3 meseca za 1 dinar ako povecam paket, npr. uzmem click 2 (2mit) ?? :wave:
Imam d.ebilski problem sa ADSL Speed up-om. Sve lepo popunim onaj formular za aktivaciju, mislim to moze i najveci d.ebil da popuni i kada dodjem do prozora gde treba da kliknem isto je sve ok, ali posle klik na onu ikonicu klikizbaci sledecu glupost:
Nepoznata Korisnicka adresa Unknown IP address: 79.101.172.218
Resetovao sam i IP i komp 50 puta nista, pre sam imao MT882, ali sam uzeo IPTV na mesec dana probe i vratio ga pre 10-tak dana, sada sam dobio na koriscenje HG520c. Ne zovu mi se oni kvalifikovani strucnjaci u Call centru, pa bih pitao nekog ovde, kako da resim ovaj problem sam. Pozdrav
Jel ovo provereno, za eunet i da je posle 6+ meseci brzina 2mb po istoj ceni? I jel dalje p2p saobracaj radi lose kod njih?
Nisam zadovoljan prelaskom sa 1 na 2mbita! Postoji li neko resenje da se vratim na 1mbit? Ne daju mi se 700rsd za 10-20KB..
Jel ovo provereno, za eunet i da je posle 6+ meseci brzina 2mb po istoj ceni? I jel dalje p2p saobracaj radi lose kod njih?
Ja sam svojevreno bio na Eunetu i mogu reći da su teški pilićari, pogledaj samo koliko kombinacija brzina i paketa imaju, + odmah u startu odbi 10-20% brzine + mejlovi upozorenja. Voleo bih i ja da postoji neki kvalitetniji i povoljniji ISP od Telekoma pa da bežim kod njega, ali Eunet to nije, naprotiv.
Ja ovo vise ne mogu da trpim! Na svakim 15 minuta adsl prestane da radi! Onda resetujem modem, tj. ugasim ga i upalim, i onda proradi. Skidam neki fajl od 300MB sa nekog servera gde nemam premium nalog deseti put, jer u sred skidanja samo vise nema interneta. Mrzi me i da zovem njihovu sluzbu jer cu da ostanem pola sata sa njima upisujuci neke besmislene dns adrese i na kraju opet nece da radi. Vec 5-6 dana je ovako. Poludecu!!
Pa dobro, mnostvo paketa samo po sebi nije losa stvar. Izberes sta ti treba, meni bi recimo odgovarao paket od 1990din, gde uvece imas 4mb, preko dana do 18h 0.5. I ugovor na 6 meseci, kod telekoma 12. Jedino sam cuo da "miniraju" p2p saobracaj, torenti znaci najn. Ne znam sta da mislim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari