Otkud sad 18 meseci? Bilo je 12... Jaoooo![]()
jos prosle nedelje sam se prijavio za adsl speedup i od onda mi download ide 155kb (ranije 1mb paket dakle 105kb), jel to kod njih problem ili sta se desava? da ne dobijem po dzepu posle.
Blica 30.11.20 Hleb i internet..... Prema najavi ministra Jasne Matić, pristup internetu za građane od januara 2009. biće jeftiniji za 25 do 30 odsto. Izuzimajući naftne derivate i jestivo ulje ovim se spisak pojeftinjenja završava. Uz dodatak iz Unije privatnih pekara, odakle je stiglo obećanje da hleb, bar za sada, neće poskupeti. cheers
Dajte ljudi pomagajte. Citam ja evo par dana sve ovo i slabo ja tu kapiram, nazalost! Imam i ja HG510 telekomov na 768/64, ali dl nece preko 55kb/s da ga j.... Sve sam probao. Utorrent, get flash, crypload i sve je isto. Kao nesto ja cacko otvaro rutera al dzaba, bice da jednostavno ne znam ili ti ne umijem. Zato vas molim, ako ima neke dobre duse da mi objasni sta moze to da bude i ako moze da mi posaljete kako izgleda info kod vas na HG 510 pa da uporedim. Ja bi stavio slicicu ali nemam pojma kako. Hvala vam ljudi.........
Sumnjam da je problem u modemima. Ograničavaš li upload dok koristiš P2P programe? Ako ne, normalno je da download ne ide maksimalnom brzinom!
Danas sam dobio ADSL,1536/128,uleteo mi ovaj HAWAI modem,HG520s,prikopcao i moram priznati prijatno osvezenje u odnosu na wireless koji sam pre koristio:d
E sad,pitanje za vas iskusnije-trebam li odraditi neka dodatna podesavanja ili da ostavim sve na default,obzirom da sljaka dobro i ovako?
Jel vama radi mail na telekomu?Ja nikako da dodjem do njega stalno mi izbacuje neki adressbook.Nalog je na firmu,pre par meseci je radilo ok al sad nikako da udjem u mail da posaljem ili primim nesto :S
Taj wireless router se ne zna kako se dobija.Ovo pricam za Nisku ispostavu telekoma.
Elem,vidim ja kod druga taj router(adsl+wireless) i kazem drugom drugu za postojanje toga kod telekoma,da trazi da ne mora da kupuje,jer je vec planirao da kupi,da bi mogao da koristi i lap top po kuci i dvoristu.Odemo nas dvojica da pitamo,odemo prvo ujutru,oni nas gledaju bledo,kao tele u sarena vrata,nemaju poojma o cemu pricamo.Dodjemo posle podne,mislimo mozda u drugoj smeni radi neko normalan sa vise informacija,naidjemo na nekog "baju" koji "MNOGO" dobro poznaje ceo IT svet,baca se nekom terminologijom nesto prica tamo,mi ga pitamo za taj wireless router a on mi kaze "pa mi,tj Telekom ne radimo Wireless mrezu":wall::wall: pa znam covece,ali da li delite,kako se dolazi do toga?!Ne,on je ostao uporan da oni to uopste nemaju..Mrzelo me je da im nosim taj isti router koji ima drug,da im pokazem...Cudilo ludilo..
Nemam pojma,samo sam predao zahtev za ADSL,a oni mi dali modem.Malo me bunilo podesavanje pod x64 Vistom,samo je trebalo da spojim modem,ubacio ga preko LAN-a i on sam inicirao vezu,nista ja tu nisam podesavao!E,danas cu da propisno istestiram down-upload,mada sam u startu zadovoljan,naspram bivseg Wirelesa leti...al' da ih ne falim previse,ne treba izazivati surovu sudbinuNe diraj dok radi!
Jel' se taj wireless ruter dobija na poseban zahtev ili kako se kome zalomi nekom 510 a nekom 520?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari