- Učlanjen(a)
- 02.12.2005
- Poena
- 380
Ja sam poceo u zadnje vreme da imam jako los ping na COD2 serverima i modem stalno puca, strasno....znao sam da ce ovo biti crap ali ovako brzo se nisam mogao nadati.
Da nebi pregledao ovih 70 strana, ako može neko da pomogne oko portova na telekom ADSL-u. Trebaju mi TCP i UDP portovi za eMule.
U KI je krenulo. Drugar dobio. A ja cu naravno, zbog ISDN morati da popasem jos par dana, nedelja.. ne znam..
mogao sam da biram izmedju Havaji i Thompson rutera i uzeo sam Havaje
Znači, čitam ovu temu od kada je nastala i prosto ne mogu da verujem da je slabo ko imao problema sa Telekomovim ADSL-om?
Poceo ADSL U SM a mene nema
kako to da je moj komsija koji zivi iznad mene dobio adsl a ja nisam? A ja sam se prijavio pre njega? Mozda su me zvali ali nisam bio kucida li to znaci da ce dati nekom drugom port?
Ima problema, tu ti tamo, meni kuci ponekad zeza, nece da odrzi konekciju i stalno se resetuje sam od sebe i nista mu ne mogu, probao sam sve, nije do mene definitivno, nesto kod njih zeza. U pitanju je ISDN. Ali u firmi mi radi perfektno, isto ISDN, ume samo da se blokira kada se konetuje na ADSL signal ali kad proradi, radi super danima.
Poceo ADSL U SM a mene nema
kako to da je moj komsija koji zivi iznad mene dobio adsl a ja nisam? A ja sam se prijavio pre njega? Mozda su me zvali ali nisam bio kucida li to znaci da ce dati nekom drugom port?
Ne moze da rade dva racunara na modemu. Mozes da uzmes svic, ali samo sa modemom nema sanse.
pa sta cemo da radimo? ja cu da zovem sutra korisnicki servis da vidm sta se desavaHe he. Ja sam podneo u prvih 5 ljudi, ali još nema ADSL-a (ko je rekao da sam dvojnik)
Jel si ti to probao ili pricas napamet?
pa sta cemo da radimo? ja cu da zovem sutra korisnicki servis da vidm sta se desava
!
Aha napamet, ili aha probao ???
Telekom nema obicne ADSL modeme u ponudi.Evo kod mene radi, jedan na LAN-u a drugi na USB-u,ali je Diabolique napisao za modem a ne za ruter.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari