@Gizmor Koji brzinu imas (i koji ruter - ja imam hg520s)?
Ja imam 4Mb i na st-u najveci rezultat mi je 3,51 Mb. U realnosti maksimalna brzina koju izvlacim je 425-426 KB/s. Mada sam ocekivao malo vise (bar nekih 450) s obzirom da mi je pre, kad sam jedno vreme imao 2 Mb, maksimalna brzina bila 229 KB/s.
Nemere ni takoNikako, nemoguce je. Potpisao sam ugovor na click 1, uradio speedup pa presao sledeci dan na click 4. Jedino tako moze.
Veoma moguce. Kao sto sam napisao ranije u ovoj temi, cim sam potpisao ugovor na click 1 imao sam punih 1mb a da nisam radio speedup. To mi je bilo jako cudno ali sam ipak odradio speedup da bi bio siguran, izgleda da nije imalo potrebe.
Pokusavam da se setim koji sam paket imao pre nego sto sam uzeo IPTV pre godinu ipo dana i ipak je to bio click 1, tek kasnije sam presao na click 4. Ja sam bio ubedjen da je speedup od tog click 1 paketa bio zasluzan za brzinu clicka 4.
Kako je kod drugih ljudi bez iptv-a? Jel stvarno ne moze nikako da se predje 3.5-3.7mb za click 4? Vidjao sam rezutlate drugih ljudi da imaju isto punih 4mb ali izgleda da su svi oni imali iptv.
Meni se od malopre ubrzao net. Imam Click 1 paket i prijavio sam SpeedUp oko nove godine. Tada mi se zaglavio net na 2mbit. Od pre jedno 2 sata net mi radi na 4 mbit. Bas lepo sa njihove strane
Pa navikli se ljudi: dva ubrzanja za 2 godine, a pre toga 4 godine 768kbit adls i 256kbit cable su bile max brzineKoliko je malo potrebno da nam se vrati nada da ce biti ubrzanja![]()
Odma neki izolovani slucaj i to je to, pada ubrzanje sigurno hehehe.
Meni se od malopre ubrzao net. Imam Click 1 paket i prijavio sam SpeedUp oko nove godine. Tada mi se zaglavio net na 2mbit. Od pre jedno 2 sata net mi radi na 4 mbit. Bas lepo sa njihove strane
Im ali neko problem zadnjih dana sa adslom ? bilo koji provajder... imam uzasan lag i SPIKE u bilo kojoj online igrici, ai ucitavanje stranica ponekad zabaguje... sta se to desava ?
ping je realtivno normalan ali desava se da i to ode u bestraga... ima li neko neku informaciju dal i nesto rade ili je to sve posledica sto NISTA ne rade... telekom ADSL
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari