Šta je novo?

Telekom ADSL - 50% još povoljniji Click paketi!

acikus

Čuven
Učlanjen(a)
11.03.2005
Poena
619
1.06.2011

Prijavite se za Open ADSL u promotivnom periodu od 1. juna do 30. septembra i otkrijte sve čari i prednosti Interneta po najpovoljnijim uslovima do sada!

Izaberite Click brzinu prema Vašoj meri i za vreme trajanja ugovorne obaveze od 12 meseci pretplatu ćete plaćati upola manje u odnosu na standardnu cenu pretplate za odabrani Click paket.

Pretražujte Internet opuštenije, povežite se sa svim prijateljima i poslovnim saradnicima i postanite i Vi deo velike internet zajednice.

Prijavite se na 9818, online ili u najbližoj poslovnici.

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova ove ADSL promocije, čijim se početkom završavaju sve prethodne.

http://www.open.telekom.rs/home/News.aspx?temp=8&cid=44245

Prilozi

• prolece640.jpg
    prolece640.jpg
    39.1 KB · Pregleda: 121
Od danas je moguce preci na ovu odlicnu promociju, iskoristite je na najbolji nacin i placajte duplo manje nego do sada.

Na dodnjem linku imate vazeci cenovnik ADSL-usluga a uz ovu promociju ostavrujete 50% popusta na iskazane cene.

Cenovnik

Usluga Cena sa PDV-om
Zasnivanje pretplatničkog odnosa
za ADSL - dinamička IP adresa 1,18
Zasnivanje pretplatničkog odnosa
za ADSL - statička IP adresa 1.180,00
Seoba ADSL paketa 1.180,00
Cene su prikazane u dinarima

ADSL - dinamička IP adresa
Paket Brzina Cena sa PDV-om
Click 1 1536/256 Kb/s 1.532,82
Click 4 4096/512 Kb/s 2.122,82
Click 6 6144/1024 Kb/s 3.811,40
Click 8 8192/1024 Kb/s 4.165,40
Click 16 16384/1024 Kb/s 4.513,50
U cenu je uključeno korišćenje ADSL modema i splitera, jedna e-mail adresa (Mailbox veličine 50 MB), dinamičko IP adresiranje, neograničen pristup Internetu.
Nema merenja protoka (tzv. "Flat Rate").

ADSL - statička IP adresa
Paket Brzina Cena sa PDV-om
Click 1 1536/256 Kb/s 3.174,20
Click 4 4096/512 Kb/s 4.708,20
Click 6 6144/1024 Kb/s 5.888,20
Click 8 8192/1024 Kb/s 7.068,20
Click 16 16384/1024 Kb/s 8.248,20
U cenu je uključeno korišćenje ADSL modema i splitera, pet e-mail adresa (Mailbox veličine 50 MB), jedna fiksna IP adresa, neograničen pristup Internetu.
Nema merenja protoka (tzv. "Flat Rate").

http://www.open.telekom.rs/home/Content.aspx?temp=0&sid=176&id=449

A moze li ona fora kome je istekao ugovor da ga produzi i tako isto dobije taj popust od 50%?

ee ***, meni istice u decembru... valjda ce tad biti neka druga akcija...

Ja sam potpisao ugovor u martu 2007, sto znaci da mi je istekao ugovor. Ja bi mogao da se prijavim. Da li mogu da zadrzim ovaj stari modem (mislim da ovaj modem ostaje u mom vlasnistvu, proslo je preko 4 godine), i prilikom potpisivanja novog ugovara verovatno dobijam novi modem. ovaj stari mi nema wifi i dobro dosao bi mi novi. I da koliko se ceka, tj koliko cu biti bez adsl-a dok odjavim stari i dobijem novi ugovor ?

Poslednja izmena:
Imam jedno pitanje za korisnike Telekom ADSL-a: da li se dobijaju setovanja za ruter? Imam Wifi ADSL ruter koji mi sjajno radi, pa bih voleo da nastavim da ga koristim u slučaju da pređem na Telekom...

A gde bas sad kad mi polovinom juna istice studentski paket...:D...nemoj neko da mi je dirnuo telekom ovde...:d

Imam jedno pitanje za korisnike Telekom ADSL-a: da li se dobijaju setovanja za ruter? Imam Wifi ADSL ruter koji mi sjajno radi, pa bih voleo da nastavim da ga koristim u slučaju da pređem na Telekom...

ne, moras naknadno da trazis.

ja bio do Telekoma, potpisao novi ugovor, dok došao kući oni povećali brzinu

inače ovo je sada CLICK50%

dobio i novi modem, mada, sve šljaka i na starom, tako da neznam da li da ga stavljam ovaj novi ....

da li se dobija modem ili ruter ? i koji model je u pitanju ?

Sad sam zvao telekom. Ako neko ima i adsl i iptv,a istice mu ugovor samo za adsl moze bez problema preci na click50%!

Ja sam u oktobru prosle godine potpisao ugovor na 2 godine adsl 4mb + iptv 1 din godinu dana.Da li sada mogu da uzmem ovu akciju?

ja bio do Telekoma, potpisao novi ugovor, dok došao kući oni povećali brzinu

inače ovo je sada CLICK50%

dobio i novi modem, mada, sve šljaka i na starom, tako da neznam da li da ga stavljam ovaj novi ....

ček, zadržao si stari modem iako si već imao telekom ADSL? Nisu ti tražili da vratiš modem?

Pa sto bi ga vracao ako produzava ugovor?

Fora je u tome da je u ugovorima koji su potpisivani u onim prvim turama ADSLa (pre 4 godine i ranije), bilo napisano da su modemi vlasnistvo korisnika (onaj prvi mt882 modem). Kasnije je ugovor izmenjen, pa bi po njemu modem trebalo vratiti, jer je vlasnistvo Telekoma.

Poslednja izmena:
Pa sto bi ga vracao ako produzava ugovor?

Ali njemu je ostao stari modem, a dobio je i novi, tada kad je on potpisivao ugovor modem jeste ostajao u tvom vlasnistvu. U mom ugovoru pishe da nije moje vlasnistvo i ja sam samo produzio ugovor modem je ostao... nisam dobio jos jedan hhehehe...

Ja cu im traziti novi ruter. Ovaj modem je iz marta 2007. Moje je vlasnistvo. Nego koliko se ceka kad raskinem ugovor i predjem na novi, tj koliko vremena cu biti bez neta ?

@no_surrender

da, ostao mi je stari i dali su mi novi, koji, kažem, mi i ne treba, dok sam došao kući oni su povećali brzinu koju može da tera stari modem
hteo da im kažem da mi ga i ne daju ,ali ajde, možda oni znaju bolje pa rekoh da se ja ne pravim previše pametan :d

Skaarj je lepo rekao, ja sam uleteo u prvoj turi kada je krenuo Internet u mom gradu i koliko se sećam, modem mi ostaje ...

Bio sam danas u Telekomu vratio stari ruter havajac hg510, kažu zvaće me ili sutra ili u ponedeljak da potpišem novi ugovor i dobijem novu opremu. Nisam znao da ne mora da se vraća, ja im odneo, a do tad se šlepam na komšijinom wireless-u, uz njegovu dozvolu naravno, ali svejedno sam mu znao pass jer sam mu ga ja i nameštao :) . Preko netbooka sad hvatam WiFi signal pa ga lan kablom prosleđujem na glavni komp, mora čovek nekako da se snađe :)

ja neznam šta da radim sa dva rutera, tako da , i mogao sam da i ne uzmem ovaj novi ... možda odem i vratim ga, i ovako mi je kuća puna kojekakvog starog hardvera :S:

Znaci 'ladno ne mogu da verujem da su ovo ponudili :D . Sutra - u telekom! :D

Meni je istekao ugovor pa cu da iskoristim ovo. Zanima me jel mogu umesto 50% popusta da predjem samo na neki skuplji paket po ovoj ceni koju sada placam? Sada imam 4mbita, pa sam mislio samo da predjem na npr. 6mbita a da nastavim da placam ovih 2100 i kusur dinara.

Meni je istekao ugovor pa cu da iskoristim ovo. Zanima me jel mogu umesto 50% popusta da predjem samo na neki skuplji paket po ovoj ceni koju sada placam? Sada imam 4mbita, pa sam mislio samo da predjem na npr. 6mbita a da nastavim da placam ovih 2100 i kusur dinara.

Ovih 50% popusta ti vazi za sve pakete.

Click 6 - 1905,70
Click 8 - 2082,70
Click 16 - 2256,75

Za Click 16 moras prvo da vidis sa telekomom da li tvoja linija moze da izgura tu brzinu.

Nazad
Vrh Dno