Šta je novo?

Telefon na KP od 180-230€

petraLe

Poštovan
Učlanjen(a)
18.03.2017
Poena
54
Već sam postavljao sličan post ali sam u međuvremenu dobio na poklon polovan telefon koji je crkao, pa sam u međuvremenu potrosio deo novca koji sam odvojio za telefon, i sada sam smanjio budzet, moji predlozi su J7(2016), J7 Prime, A5(2016), p9lite, honor 8 lite(p8 lite 2017), moto g4/g4plus..Ne bih uzimao nexus 5x(jeste da ima ekstra kameru, ali baterija i s808 i 2gb rama i plasticnost mi smetaju, tako da mi ga ne preporucujte).
Najbitnije su mi 3-4 stvari:
Kamera(koji ima najbolju?), baterija(da ima SOT 3.5-4.5H, mislim da to moze svaki od ovih navedenih), brzina(nisam zahtevan, odigram neku igru ali to su one 2d igre ili 3d low zahtevnost..ovako koristim za whatsapp, insta, fb, internet, i da ne zaboravim, bitna mi je BRZINA Interneta, ko je najbolji i najbrzi u otvaranju internet stranica?) voleo bih da prođem sto jeftinije, ali najvise mogu da platim do 220-230€, pa koji je za mene najbolji ? :)

Sigurno ne čoveka koji kaže da J3 radi bolje nego A5 2016.

Poslato sa telefona.
I j3 je 2016. Jel bi mu ti stvarno preporucio da kupi a5? Vredi li te pare? Honor8 iako je lite verzija je i lepsi i stabilniji od njega. I ja sam se przio na samsung sve do s5ice i gori fon od s5 nisam imao. Pa fejl sa baterijom na s6 i roze linije na s7. Ah da, ima roze linije i na s6. Pricamo o flagship seriji, sta onda tek reci o a, j, snj seriji... I da lepo ti covek rece, odi procackaj i vidi sta ti najvise odgovara i to uzmi, najbolje resenje.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

I j3 je 2016. Jel bi mu ti stvarno preporucio da kupi a5? Vredi li te pare? Honor8 iako je lite verzija je i lepsi i stabilniji od njega. I ja sam se przio na samsung sve do s5ice i gori fon od s5 nisam imao. Pa fejl sa baterijom na s6 i roze linije na s7. Ah da, ima roze linije i na s6. Pricamo o flagship seriji, sta onda tek reci o a, j, snj seriji... I da lepo ti covek rece, odi procackaj i vidi sta ti najvise odgovara i to uzmi, najbolje resenje.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Slažem se...A5 2016 ili h8l ili u najgorem slucaju p9 lite ili j7 2016, takođe mi se sviđa moto g5 plus, samo čekam da izađe na kp i da mu vidim cenu, poz..

Poslednja izmena:
J7 2016 ni pod razno, osakacen telefon. Nema FP, nema Led notifikacije, nema auto-brightness, a skuplji od P9l i verovatno skuplji od H8l.

Jel ti nisu potrebni u smislu da si koristio telefone koji imaju i iskljucivao ili nisi ni koristio pa pises napamet?

Vrlo korisne i prakticne stvari.

Kad budes 2 godine koristio telefon koji ima te funkcije, posle ces tesko uzeti neki sto nema :D

Uglavnom svi danas imaju, ali Samsung skrtari na J seriji.

Poslednja izmena:
Kakvo vam je misljenje o Honor 8 Lite? Ne interesuje me taj telefon preterano, nego ga drugar uzima pa bi mi ga prodao za 200e sa 2g garancijom.

Kakve su sar vrednosti h8l? Nesto sam malo gledao i video da Huawei ima generalno bas visoke vrednosti, znam da mnogima to nije bitno ali ja bas ne zelim da drzim nesto sa tolikim zracejem uz glavu.

Ne svidja mi se sto je jos veci od g2 ali mozda bi bio solidno prelazno resenje dok ne dodje neki XZ compact kod operatera.

Telefon je super za tu cenu. Pogotovo sto je nov. Po oglasima se krece oko 200-220 eur. E sad sto se tice garancije to ne znam kako ide kod nas.
Drugar ga koristi vec mesec dana. Prezadovoljan. Baterija ekstra, njemu izdrzi do 2 dana normalnog koriscenja.

Nazad
Vrh Dno