Šta je novo?

Telefon do 30k

dacha123

Slavan
Učlanjen(a)
17.05.2010
Poena
210
Je l ima neko ideju sta kupiti za ovaj novac ? Na pamet mi padaju lg g3 i redmi note 2 ? Primarni su velik i kvalitetan displej i ok kamera,sve ostalo manje bitno :) je l ima neko jos neku ideju mozda? Redmi mi deluje kao odlican izbor ali se lomim zbog ove non removable baterije,sta ako rikne za koji mesec,koliko bi kostalo i da li je moguce uopste zameniti je ?
Tnx in advance ;))

ako ce na m9 obavezno da se apdejtuje firmware za kameru jer je razlika vidljiva okom

I ja naginjem k njemu,jedino sto kod lg-a imam dual sim :/

Edit:procitah komentare na msvetu ispljuvali su mu kameru kao da je iz 2010e :( svetle,los fokus,u mraku uzas itd ...

Ostaje g3 ili m9 ? :)

Ko jos ozbiljan cita mobilni svet, tamo su komentari ravni onima na b92, mondu, telegrafu...m9 je odlican

S4_p4 u pravu si i apsolutno se slazem ! :) al ipak ...ako bas svi kazu jednu istu stvar,onda to ima neku tezinu :)

Hvala ljudi na savetima,pokusacu da navatam neku radnju gde eventualno imaju sva 3 ali verovatno ce m9 i biti :)

G3 nema sta da trazi pored M9, kamera na tom htc-u svakako nije najbolja na trzistu ali te MS botovske price da je djubre i da je ''iz 2010 godine'' su teske nebuloze :)

Poslednja izmena:
Eee izvinjavam se ako ostah nedorecen,ispljuvali su z3 za kameru,za ovo dvoje (m9 i g3) kazu da imaju onako ok solidnu ...

M9 i Z3 imaju slicnu kameru ali Z3 ima bolji kamkorder, G3 je malo bolji u auto modu od oba.

M9 je bolji telefon od G3, ako ti odgovara to sto nudi htc (uz sve prednosti i mane) kupi ga mada su odlican izbor i Nexus 5X 32Gb ili LG G4.

Da mogu g4 da navatam za 320 sa garancijom bez razmisljanja bih ga uzeo,ovako sam naso g3 32 gb dual 295 ,m9 skinut s telenora 310 i z3 300e a msm.da sam vec napisao preko 325 nema sanse ni din vise da se penjem i ovako sam visoko jer sam krenuo sa 30k

Imaš g4 za te pare, za par meseci će i s6 biti oko 320e...G3 izbaci iz priče, nema šta tu da traži. Razmišljaj o G4, 5x ili m9. Svaki telefon ima svoje prednosti i mane ali bićeš zadovoljan bilo koji da odabereš, tako da nemoj previše da brineš. Šta ti najpovoljnije ispadne u datom trenutku to kupi...

M9 jako solidan telefon i ako ne trazis vrhunsku kameru onda svaka preporuka. Z3 isto dobar telefon, 5x 32 gb ima dobru kameru i podrsku ali kvalitet izrade nije na nivou m9 i Z3

Ima ali bez garancije a tako nesto stvarno ne bih uzimao,a najpovoljnija g4 sa garancijom bila bi varijanta od 345e i to u radnji zato sto po oglasima ljudi verujuci mobilnom svetu veruju da im fon kosta zilion a ne ni punih 350

Pa msm djubretarski sajt ... Posaljes im ponudu a oni se uvrede ko da si im *** sve po spisku.hvala na savetima nisam razmisljao pre a sad mi se svidja ova dual sim mogucnost (mtel :D ) tako da cu da ganjam tu 4ku verovatno,ako ne pruzicu se koliko sam dug tj 3ka i msm da je to to :)
Ubih nas sve :D

Zao mi je sto cu da razocaram vecinu ali pazario g3 dual,stvarno se nije moglo duze sa starim fonom a nikako da naleti nesto bolje povoljnije,ruku na srce vise nemam ni zivce a ni vremena da celodnevno cackam oglase,a i sta ljudi i kako sve ne nude ,ne moze covek ni da zamisli dok ne krene da trazi.Ipak mislim da nisam puno pogresio jer fon sljaka odlicno,jedina zamerka je sto sam dobio neki model za UAE pa je trenutno kk na njemu i nema updatea bar ne preko OTA ,ali dok god nema bagova ja presrecan sve da je i stariji.Sve ostalo prezadovoljan za nekoga kome u svemu odgovara prosek ovo je tel 10/10 jos jednom hvala svima koji su pomogli.

Poslednja izmena:
Vrh Dno