Šta je novo?

Telefon do 30k

dacha123

Slavan
Učlanjen(a)
17.05.2010
Poena
210
Je l ima neko ideju sta kupiti za ovaj novac ? Na pamet mi padaju lg g3 i redmi note 2 ? Primarni su velik i kvalitetan displej i ok kamera,sve ostalo manje bitno :) je l ima neko jos neku ideju mozda? Redmi mi deluje kao odlican izbor ali se lomim zbog ove non removable baterije,sta ako rikne za koji mesec,koliko bi kostalo i da li je moguce uopste zameniti je ?
Tnx in advance ;))

Izvinjavam se mislio sam na redmi note 3 :) nasao ga za 30k a danas i nov lg u balkanskoj za 290e ,sta bi pre kupili ?
Hvala jos jednom na savetima i predlozima,ako nekom jos nesto pada na pamet nek kaze ;))

Da da tako sam.i ja razmisljao samo me mng nervira ta baterija,a nisam pratio teme o kinezima ...kolike su sanse da brzo rikne,ima li sanse da je opravim u tom slucaju ?

Ko hoce podrsku uzima iskljucivo Nexus.
Ovi ostali dobijaju samar s vremena na vreme, sad sve zavisi kojom jacinom i sa koje strane, to je relativna stvar vezana za proizvodjaca telefona.

Da da tako sam.i ja razmisljao samo me mng nervira ta baterija,a nisam pratio teme o kinezima ...kolike su sanse da brzo rikne,ima li sanse da je opravim u tom slucaju ?
Riknuce u smislu kapaciteta kao i svaka posle 700-800 punjenja...tako da racunaj na dve godine sigurnog rada uz slabiji kapacitet poslednjih nekoliko meseci, dakle isti djavo kao i izmenjiva.A fizicki da ti crkne..tesko.

Kad si pod garancijom, i baterija je pokrivena, tako da sta god joj se desilo, tu si pokriven servisom, a ako zelis na svoju ruku da menjas, nije tesko, ako znas i imas iskustva, ali onda se pozdravi s garancijom, tako da o bateriji najmanje treba da brines kad je telefon u pitanju.

Izvinjavam se mislio sam na redmi note 3 :) nasao ga za 30k a danas i nov lg u balkanskoj za 290e ,sta bi pre kupili ?
Hvala jos jednom na savetima i predlozima,ako nekom jos nesto pada na pamet nek kaze ;))
Kupi preko oglasa za 210 model od 32GB. Juče sam uzeo jedan ortaku.

Ne znam sta si uzeo ali sa garancijom ni jedan ispod 270-280e,ostavio sam i oglas i nude mi neke tranje za 250e ... A kakav sam baksuz bez garancije ni hleb ne kupujem :'D

od polovnjaka moze da se nadje dobrih telefona ja sam recimo uzeo note 3 i prezadovoljan sam,naravno da ima tragova koriscenja ali nista presudno.

note 3 je samo primer a ko uzima telefon zbog lajsni a ne zbog funkcionalnosti onda svaka mu cast :), ima g2,g3,s5,a7,Ascend P7 itd...

Ma daj bre koji će ti garancija. Ionako 90% kvarova je razbijen ekran.

I jeste inače skuplji ali nailaze sad i za te pare. Razlika je nebo i zemlja u odnosu na ove ostale koje si razmatrao.
On ima 3gb rama a svi ostali koji si pominjao mislim da imaju dva GB

Z3 je telefončina! To bi bio moj izbor.

Sent from mTalk

I ja naginjem k njemu,jedino sto kod lg-a imam dual sim :/

Edit:procitah komentare na msvetu ispljuvali su mu kameru kao da je iz 2010e :( svetle,los fokus,u mraku uzas itd ...

Ostaje g3 ili m9 ? :)

Poslednja izmena:
ako trazis kameru u telefonu sve su lose u mraku... bolje uzmi neki compact fotoaparat.

Nazad
Vrh Dno