veljkoka
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.07.2009
- Poena
- 445
Hocu da uzmem telefon, nov ili polovan, cifra do koje bih isao je navedena u naslovu teme. Mislio sam da uzmem win 8, ali su preskupi, tako da cu verovatno na android, posto me smece od apple-a ne interesuje. Gledao sam neke polovne i nove HTC modele, sensation, sensation beast, ali me iznerviralo to, sto sam skontao da ih nase radnje prodaju bez beats slusalica???? Zamislite koji je to bezobrazluk, reklamiraju HTC beats telefon od 260e, a dolazi u paketu bez njegove standardne opreme, pa kako cu da cujem "beats zvuk"
!!!? Gledao sam i XPERIA-u S i P modele. Ima ih polovnih oko 250e, P model moze da se nadje i nize, Onda dosta hvale i prestigio modele, ovaj 4500 mi deluje zanimljivo, verovatno ce imati i povoljnijih polovnih primeraka, on kosta nov oko 250e. Onda, alcatel 997, on mi je malo odbojan zbog ekrana, ali *** morali su na necemo da ustede. Bitna mi je i baterija, bilo bi pozeljno da moze da izdrzi vise od dana zahtevnog koristenja, zbog toga mi je otpao obican sensation, a i Xperia P ima poiprilicno slabu bateriju. Nisam pratio motorole, ima li nekih dobrih modela za ove pare?